[]

burs.

merhabalar! malum lys sonuçları belli oldu, bir kargaşadır gidiyor. benim sorum üniversite tercihinden çok burslarla ilgili olacak. yabancı dilde ilk 1000deyim. acaba burs bulmak için nerelere başvurabilirim, devlet bursu var mıdır ya da ilk 1000e, sanki öyle bir şeyler duymuştum gibi. özel kuruluşlardan bir şey çıkar mı burs konusunda? denemek yersiz midir yoksa? bağlı bulunduğumuz ilin belediyesi de burs verebiliyormuş, az miktarda da olsa. doğru mudur? eğer ayrıntılı açıklayabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler.




 
ilk 1000 olduğuna göre büyük ihtimalle and ört lisesi mezunusun benim gibi, ilk 5 tercihinden bir öğretmenliğe yerleşirsen başbakanlık bursu çıkıyor doğrudan, geri ödemesiz. (280 - 300 arası olacak bu yıl)


  • adriana go go go diyen adam  (21.07.12 15:04:34) 
kendi okulunun burs ofisi aracılığıyla başvuruda bulunabilirsin. bunun dışında tev, çydd, add gibi yerler de burs verir. rotary kulüpleri burs verir, bazı özel vakıflar burs verir, verir allah verir. ama mühim olan senin bunları alabilmen.


  • klassno  (21.07.12 15:05:06) 
belli dilimdeki öğrencilere bazı okulların sağladığı imkanlar var. yurt, burs, bilgisayar vb. gibi. hepsi kılavuzda var.


  • zgrydn  (21.07.12 15:06:58) 
Dilden ilk 1000 için bir burs alabileceğini sanmıyorum. İlk 1000 derece sayılmaz çünkü,dilde.
Sayısal veya eşit ağırlık değil bu.

Ama işte öğretmenlere verilen burs, kyk nın bursu-kredisi falan. Özelde de her yere başvur. Bakarsın düşer biyerlerden.
  • Saat1  (21.07.12 18:59:40 ~ 19:00:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.