[]

beylikdüzü metrobüs

bu deneme seferlerinin olayı ne oldu şimdi? ne kadar zaman aralıklarla kalkıyor beylikdüzünden. karşıya geçeceğim de boşuna avcılara kadar otobüs ile gitmeyeyim.




 
hacı sabahları bakıyorum fazla sık geçmiyor arabalar bi 10 dakika var sanırsam.
sen metrobüse bin hem daha hızlı hem kliması falan var.

  • seyduna6687  (21.07.12 09:43:28) 
az kalkıyor ama o kadar doluyo ki şaşarsın yani, mköy hattında ben böyle doluluk görmedim


  • ayk  (21.07.12 11:00:52) 
az kalkıyor ama önceden 1.30 saatte gittiğim mesafeyi 40 dakikada gitmeye başladım, dolduğu doğru ama ilk duraklardan biniyorsanız rahatça yer bulunuyor.


  • efrasiyab87  (21.07.12 11:16:21) 
bekodaki duraktan bineceğim sanırım 2.durak oldu orası. deneyip görelim bakalım


  • zenc  (21.07.12 11:48:06) 
evet tabi hızlı olduğu çok doğru, ben de ikinci duraktan biniyorum, güzel bi yere atın kendinizi hemen :)

bir diğer konu da , dönüş yönünde avcılarda 34 kodlu metrobüsler durağın dışında indiriyor sizi, eğer 34C'ye geçicekseniz, önceden inip aktarmayı önceki duraklarda yapın, yoksa avcılarda tekrar akbil basmak durumunda kalırsınız. bana dün oldu, kızdım turnikeden atladım gayet.
  • ayk  (21.07.12 12:17:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.