[]

Amerikadaki saldırı hk

Selam,
Şimdi gördüm internette. Batman filminin galasında 13 kişinin ölümü ile sonuçlanan saldırı hakkında bilgisi olan var mı?

Haber de ayrıca "Colorado Üniversitesi'nde doktora öğrencisi olduğu bildirilen Holmes'un saldırı sırasında siyah giyindiği ve üzerinde kurşun geçirmez yelek olduğu belirtildi." diye birşey geçiyor.

 
adamın biri gala seansına (00.00) girip tarıyor ortalığı, barrack obama uykusundan uyandırılıp bilgilendiriliyor falanfilan. olay b.


  • skywalkeremre  (20.07.12 23:45:06) 
ama kim niye yapmış. yine norveçteki gibi psikopatın biri mi yoksa terörist bağlantısı var mı acep?


  • plastic_angel  (20.07.12 23:46:42) 
psikopatin teki

sacini kirmiziya boyamis, kursun gecirmez yelek giymis, kafasinda kask, simsiyah giyinip sinema salonuna dalmis, once iceri gaz bombasi atiyor sonra basliyor rastgele ates etmeye ortaliga.

evinde de bubi tuzaklari ve patlayicilar oldugu ortaya cikmis. polis evinin etrafini bosalttirdi en son.

ama benim anlamadigim cocuk phd ogrencisi bu kadar plan yapmis, sonra sinemanin yakininda arabasinda nasil hemen yakalandi?
  • ocaan  (21.07.12 00:09:29 ~ 01:30:23) 
oha süpermiş.


  • LORDS  (21.07.12 00:12:31) 
amerika da harbiden özgürlükler ülksesiymiş. türkiye'de kaç kişi gidip çelik yelek, otomatik silah, gaz bombası ıvır zıvır alabilir ki.


  • raskolnikov2  (21.07.12 00:59:47) 
taxi driver ı anımsatan cinsten


  • knut hamsun  (21.07.12 04:01:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.