[]

deprem oluyor hissi

herhalde benim denge problemim falan var. dreikt hayati tehdit eden birsey olmadigi icin de hala daha doktora gitmedim ama bazen acayip rahatsiz ediyor. durum su;
bazen ben yayilmis otururken sanki apartman sallaniyor, sanko deprem oluyor hissi geliyor, internetten bakiyorum yok deprem falan ama o sirada birisi deprem oluyor mu yemin et oluyorsa dese edebilirim yani o kadar gercek benim icin. gerci artik ogrendim ben de bir sorun oldgunu ama merak ediyorum benim gibi baska birileri var mi boyle ara deprem oluyor hissi gelen?
edit: ayakta degil genelde yayilip yatarken oluyor.


 
bana oluyor sallanıyorum arada
yaş 28 erkek

  • basond  (20.07.12 21:30:22) 
bacaklarım titriyor ve her defasında deprem olduğunu sanıyorum ben de.


  • xvyz  (20.07.12 21:32:50) 
lise biyoloji bilgilerimle konuşuyorum, kulağını ya da beyinciğini sikmiş olabilirsin. düz yürüyememe gibi problemlerin de varsa git doktora.


  • zaraeta  (20.07.12 21:36:53) 
ne kadar doğru bilmiyorumda elektrik kablosu ince olması vs gibi bir durumla alakalı bir nedenden dolayı böyle hissediyorum bende.ayrıca yakın zamanda deprem olduysa bundan dolayıda hissedesin..


  • mars'dan yazan varlık  (20.07.12 21:36:54) 
vestibuler sistem veya beynin profriyosepsiyon sistemiyle ilgili bir şey olabilir mesela. meniere sendromuna kadar gidebilir böyle şeyler. ciddiye almak lazım.

hiç birşey de olmayabilir, ben sadece bilgi veriyorum.
  • ermanen  (20.07.12 21:37:53) 
Aynı durum arada sırada bana da oluyor. özellikle yatar ya da uzanmış pozisyondayken oluyor. Yaşadığımız büyük depremden kalma travma gibi bişi olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim. Bir diğer örnek de en ufak bir depremde dizlerim boşalıyor, elim ayağım titriyor =(


  • küçük kara balık  (20.07.12 21:55:21) 
bende de oluyor dedğiniz gibi. birde asansörden inincede bi düşme gibi bir sallanma oluyor. sebebi nedir bilmiyorum.


  • daglien  (21.07.12 18:23:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.