[]

mesir macunu bir işe yarıyor mu yahu? :)

hep bi adı sanı geçer, var mı yakın zamanda faydasını gören? :)

en son bi ortaokudaydım sanırım yediğimde; keza o yılların enerjisi ile zaten pek bir şey anlamamıştık :)

o gün bugündür hiç denk gelmedim. var mı bunu böyle düzenli kullanan, ne bileyim ''yahu ben çok değişiyorum mesiri yiyince'' falan diyen?

pahalı bir şey mi bu nedir, ne değildir?

teşekkürler azgın arkadaşlar.

 
Birkaç sene önce eşantiyon babında bir tüp macun elime geçtiğine göre pahalı olmaması gerek. Macunun olayı sadece afrodizyak olmak değil ki. Genel olarak şifa işte,içinde yok yok ama hiç oturup manyak gibi tüketmediğim için n'oluyor bilmiyorum tabi.


  • saatgeceninonikisi  (20.07.12 17:41:52) 
çok fazla olmasa da var. geçen test ettim ve onayladım. Kalitesine göre fiyatı değişiyor. Ama azdırıcı bir şey istersen fındık ezmesinden şaşma. Geçen ay Karadeniz gezisi yaptık arkadaşlarla Trabzonda köylülerden aldım yolda satıyorlardı. Biraz yağlı ve şekerli ama çok fena birşey. Enerji ve azgınlık için birebir. cialis falan hikaye. wuuhuuuu


  • wertyu  (20.07.12 18:40:47 ~ 18:41:19) 
harnup pekmezi baya iyidir o konuda.çok yeme her gün biraz ye.1-2 hafta ye belli ediyor kendini.mesir macununun tek kullanımda bi yararını görmedim.ama çeşitli şeyler alıyosun şifa gibi işte.düzenli yemek gerekiyorsa bilemem tabi.


  • aşksız prens  (20.07.12 18:45:54) 
ben de giresun fındığını öneririm.mesir macunu dişlere zararlı.olmadı ikisini de dene.


  • başka bir kullanıcı  (20.07.12 19:05:35) 
Cok yiyince beynim bi hizli calisiyor kafa buluyorum ama cinsellge etkisi yok sanirim varsa da ben hissetmedim.


  • tuzumkuru  (21.07.12 01:47:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.