[]

mf-4 sıra 11900

hocalarım benim sorularım var!
1-odtü mimarlık olma şansı var mı hiç? (geçen sene 10200 ile almış)
2- ankaralıyım itü türkçe mimarlık olcak sizce riske girip gideyim mi istanbula değer mi?
3-odtü inşaat da kesin olcak gibi salla itü mimarlığı odtü inşaata git ankarandan da ayrılma çünlü bla bla diyen var mı?

teşekkürler şimdiden

 
itü mimarlık.


  • nacht des todes  (20.07.12 15:31:25) 
git inşaat oku, en azından okurken amelelik yapmamış olursun. Üstte yazdıkları gibi herifler(mimarlık öğrencileri) sürekli sabahlıyorlar. Genç yaşta saçların dökülür değmez.

bu arada ankaralıyım demişin, netçen ankarada daha. zaten yaşamayı başarmışın o kadar sene, durma kaç. farklı yer gör.

git izmirde, istanbulda falan oku. iş bulursun bir yandan, aileye de çok yük olmazsın.
  • bach birdir  (20.07.12 15:32:35 ~ 15:33:03) 
3. senemde itü makina yı bırakıp itü mimarlığa gitmeyi dahi düşündüm.

kesinlikle itü mimarlık. pişman olmazsın.
  • 219 taksim 3  (20.07.12 15:46:41) 
itü mimarlık olmazsa hata edersin. kaç gel istanbul'a.


  • avakado soslu portakalli pekin ordegi  (20.07.12 16:05:01) 
genel olarak yapilan hata su: zannediliyor ki, butun omrun o okulda, o binada, o sehirde gececek. zannediliyor ki, hayat ogrencilikten ibaret.

ogrencilik, hayatin cok kisa bir bolumu. aslolan, o okuldan mezun olan adamlarin nerelerde, hangi sehirlerde, hangi sartlarda calistiklari, is bulup bulamayacaklari. sen buna yogunlas, okul hayatini bos ver. okul hayatindan etkilenerek karar verme. meslege, sartlarina, o meslegi severek yapip yapamayacagina karar ver. bunun icin de, o okuldan mezun insanlarla konus. is yerlerine gidip konus. kagit uzerinde karar verme. bu cok hayati bir karar oldugu icin, acele etmemekte fayda var.

ben o bolumu, binayi, sehri v.s. cok sevdim, o bolumde hoca olarak kalacagim diyorsan, o baska. o zaman da hocaligi seviyor olman gerekir.
  • compadrito  (20.07.12 16:18:31 ~ 16:18:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.