[]

k750i

slmlar arkadaslar. bir teknoloji dusmanı olarak birkaç sey sormak istiyorum bu telefon hakkında. şimdi bazı yerlerde goruyorum , k750i flaşsız bilmemne kadar diyor. ii de bu telefonun zaten icinde flası yok mu? bunun almak istiyorum ama nasıldır ii midir acep?




 
bir ara hediye veriliyordu o fla$lar. telefonun kicina takiyorsun felan. cok ihtiyacin yoksa(surekli gece cekmeyeceksen felan) almana gerek yok. normal cekimler icin yeterli oluyor dahili fla$, el feneri olarak da gayet iyi.


  • sourlemonade  (12.03.07 17:44:45) 
şahsen kullanmaktayım,hiç flaşa lüzum görmedim bugüne kadar.. gece modu var, o da olmadı deli gibi aydınlatan ışığı var.

kesinlikle tavsiye ederim, lakin joystick kısmı biraz hassas gibi sanki
  • reeper redeemer  (12.03.07 20:22:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.