[]

Köpekten korkuyor muyum cevabı siz verin ?

Arkadaşlar içimdeki gaddarlıktan olsa gerek,hayvanı elime alıp sevmem.titizlikte var tabi.ama arada köpek görürsem falan severim.ellemekten kesinlikle çekinmem.golden ve huskylere bayılırım.yırtıcı köpeklerden korkarım ona laf yok.(pitbull,dogo argentino,rottweiler vs)sokakta pitbull görsem yolumu değiştiririm,isteyen dalga geçsin.aileme köpek beslemek istediğimi söyledim.verdikleri tepki şu:"bi siktir git aq sen korkarsın lan ondan,eline alıp sevemezsin bile otur oturduğun yerde"ben iyice sinirlendim.çünkü korkmuyorum lan köpekten.sokak köpeğinin yanından geçerim hiç çekinmem.hatta bilerek ben yaklaşırım ona.


Geçen hafta da komşumuzun 3 yaşındaki Rottweiler köpeği ile asansöre bindim.biner binmez bana hırladı.hiç sesimi çıkarmadım.bide şansa asansörde kalmadık mı 5 dk.köpek korkmaya başladı aksine.nefes alışları falan değişti vs.ben korkmadım.zaten korksam binemezdim değil mi ?

 
hocam korkup korkmadığını sen bilmiyor musun? ailen almamak için sana öyle demiştir


  • cometome  (19.07.12 23:43:02) 
@cometome zaten apartmanda yaşıyoruz.alcakları yokta.ben üniversite fln bitsin.kesin alcam.zaten asosyalin tekiyim.psikolojim çok bozuk.bana arkadaşlık edecek bi köpek alıcam.


  • michael jackson  (19.07.12 23:44:44) 
korksan o apartmana girmezdin bırak binmeyi o yüzden sıkıntı yok. Köpekleri sevmemek demek korkmak demek değil.


  • skywalkeremre  (19.07.12 23:44:52) 
korkmuyorsun orası belli.

peki bir de şöyle düşün: o korktuğunu söylediğin köpekler, sen kendi köpeğini dolaştırırken (ki bunu 10-15 sene boyunca her gün iki kere -bazen 1- yapmak zorundasın) karşıdan gelirken ne yapacaksın?

ben onlardan da korkmuyorum, fakat yanımda ufacık cockerla dolaşırken saldırdılar mı ne yapacağını bilmiyor insan. bir kere komşunun golden'i bile saldırdı benim ufaklığa. iki tokatladım, gitti gerçi ama olsun.

bu da böyle bir anımdır, düşün sen bi.

editbüdüt: köpek alacaksan alerji testi yaptır, ondan sonra ikinize de yazık olmasın.
  • tormentorius  (19.07.12 23:45:38 ~ 23:47:41) 
madem istiyorsun, o zaman köpekler hakkında oku. beslenmesinden tut eğitimine, çiftleştirmeden sağlığına kadar.
sonra zaten her şeyi bilince korkmazsın. hem de köpeğe iyi ve bilgili bir köpek sahibi olursun.

  • goldentitan  (19.07.12 23:46:55) 
hacı psikolojiye hayvan çok iyi gelir o konuda haklısın. köpek alamazsan, aldırmazlarsa eğer şu an, o zaman kuş falan al bence. ben küçükken yani 12-14 yaşlarındayken falan güvercin ve bıldırcın beslemiştim. tavuklar vardı, köpeğim vardı. amk öyle mutluydum ki o zamanlar. hiç bir derdim yoktu lan. bi de şimdiki halime bakıyorum da... ben de alcam lan yarın bi hayvan. hatta eve gelip giderken, gene bıldırcınlar satan bi yer var. ördek yavruları da satıyor. yarın alcam lan :)


  • lamneth  (19.07.12 23:48:27 ~ 23:49:10) 
bence korkmuyosun panpa. rahat ol.


  • benjamin button  (19.07.12 23:48:46) 
olm ne diyin la?


  • kredi_karti_hesap_ozeti_gelmis_hanim_sen_ne_a  (20.07.12 00:04:55) 
Bunu korku olarak adlandirmak dogru mu bilmiyorum. Kopekleri seviyorsunuz bu belli. Dokunma konusunda cok aliskin degilsiniz sadece. Kopege tamamiyle fiziksel hakimiyet (dokunma opme koklama oynama vs kastediyorum) yok o kadar.


  • sharon and hope  (20.07.12 04:29:34) 
kopegi apartmanda beslemek zor, bir de kuskulariniz varsa beklemek zorunda olmaniz hayriniza olmus. bu arada hayvan sahibi olmayi cocuk sahibi olmaktan ayri tutmayin, yani ileride diyelim ki sevgiliniz oldu ben istemiyorum bunu at dedi,eger atma ihtimaliniz varsa hic girmeyin bu islere.
yani sonucta aileniz belki yanlis bir noktada girmis olaya ama aile destegi de onemli, dedigim gibi ayni cocuk sahibi olmak gibi, farzedin bir sebepten sehir disina cikmaniz gerekti kim ilgilencek kopekle, normalde ilk akla gelen ailedir. eger daha onlarda bile sorun cikiyorsa zor gorunuyor gelecek....
soyle birsey yapabilirsiniz, kendinizi test etmek icin mahallenizdeki sahipsiz sokak hayvanlarini rahatsiz edilmeyecekleri bir noktada beslemeye baslayabilirsiniz, bu bile kendinizi tanimaniz acisindan iyi bir adim olur.
  • mavicorap  (20.07.12 09:52:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.