[]

antalya havaalanından kaş'a ulaşım?

antalya havaalanında kaş'a en pratik ve hızlı şekilde nasıl ulaşırım? ne kadar sürer ortalama?




 
hocam sakın yapmayın.!!
geçen yaz yaptık. 6-7 saat falan saat sürdü. perişan olduk.
yok illa gidicem diyorsanız önce havaalanından otobüs terminaline geçiyorsunuz servisle. terminalden kaş dolmuşları kalkıyor, onlara biniyorsunuz.
  • sir gawain  (19.07.12 17:54:13 ~ 17:56:04) 
En pratik ve hizli taksi olur tabi ki. Ama toplu ulasimla su sekilde:

1) Havalimanindan Antalya otogarina 2 saatte bir kalkan belediye otobusu var. 1 saate yakin suruyordu yanlis hatirlamiyorsam.

2) Antalya otogarindan Kas'a otobusler var surekli kalkan. O da gene 1 saatten fazla suruyordu.

Bu dediklerim gecen sene icin gecerli, belki simdi havalimani-otogar arasi iyilestirilmistir. Cunku otobusu kacirirsan 2 saat beklemen gerekiyordu sonraki otobus icin.
  • crown  (19.07.12 17:56:31) 
@ crown,

hocam otogar-kaş 1 saat sürdüğüne emin misin? biz geçen yaz dolmuşa bindik otogardan, bi kaç yerde 15'er dakikalık mola vere vere 4 saat civarı sürdü. hiç durmasa da 3 saat falan sürerdi yani.
  • sir gawain  (19.07.12 18:01:16 ~ 18:02:18) 
baktım şimdi otogara giden havaş servisi de var, illa otogardan bineceksem belediye otobüsünü beklemem.


  • crimson king  (19.07.12 18:04:54 ~ 18:05:12) 
Otogar - Kas arasindan emin degilim, o yuzden 1 saatten fazla dedim ama uzun bir zamandi. 3-4 saat de olabilir.


  • crown  (19.07.12 18:12:28) 
www.privateairporttransfer.com

bu tip transferler var kullanabilirsiniz.arkadaşım 60 tl ye kadar bulmuş.
  • habula  (19.07.12 19:44:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.