[]

how i met your mother

ilk 3 bölümününü izledim bana espriler bayat gibi geldi, tebessüm bile etmediğim yerlerde bir de gülme efektiyle yardırmışlar. türk sitkomlariyla bi fark göremedim. napiyim bir kaç bölüm devam edeyim mi, yoksa dizi hep böyle devam mı ediyor ?




 
güldüğün bir abd sitcomu var mı misal? yoksa zaten, zorlamanın da anlamı yok. ama bence sitcom standartlarına göre gayet komik bir dizi. diğerlerine gülüyorsan buna da gülersin.


  • sir gawain  (19.07.12 17:15:27 ~ 17:15:58) 
dizi sadece komik değil. takip edeceğin bir konu var. bu konuya kaptırırsan güzel gidiyor. ancak ben de öyle kahkahalar atarak izlediğim bir bölüm hatırlamıyorum. yine de en sevdiğim dizilerden biridir.


  • himmet dayi  (19.07.12 17:19:04) 
@sir gawain : açıkçası pek dizi izlemem, bu aralar elim boş olduğu için başlayayım dedim ve bu benim ilk yabancı komedi dizim.

@himmet dayi : hikayesi için izlenir diyosun yani.
  • yarey  (19.07.12 17:24:29) 
dizideki en önemli nokta karakterlerin geçmişlerine dönüşler ve ilerleyişleri bence. örneğin barney'nin eski halinin olduğu bölümde ben kahkalarla gülmüştüm. ben ilk bölümünü izlediğimde çok sevmiştim.


  • keneabidin  (19.07.12 17:24:31) 
daha önce yabancı komedi dizisi izlemediysen, gülmemen normal aslında. şu halde seinfeld izlesen, o bile komik gelmeyebilir. önce biraz izleyip kulağını, gözünü bi alıştır. giderek daha eğlenceli gelmeye başlar.


  • sir gawain  (19.07.12 17:27:46) 
hikayesi için de izlenir. ancak ben mesela şöyle başlamıştım. cnbc-e'de denk geliyordu sürekli, ben izliyordum. hoşuma da gidiyordu. arkadaşlar en baştan başlayarak izle deyince başladım ve aslında bir konusu olduğunu farkettim. daha çok sevdim.


  • himmet dayi  (19.07.12 17:30:19) 
sen devam et bölümler ve sezonlar geçtikçe güzelleşiyor. bunca insan yanlış yapıyor olamaz


  • jedilance  (19.07.12 17:30:50) 
friends izle. taklitlere takılma.


  • thecalamity  (19.07.12 17:35:08 ~ 17:35:25) 
öyle çok güleceğin kopartmalık bölümleri yok ama keyifle izlenebilecek bi dizi.

Gülmek istiyorsan two and a half men'in 4'ten sonraki sezonlarını(öncekiler de güzeldi ama sonrası daha güzel) tavsiye ederim.
  • rodriguez2  (19.07.12 17:49:12 ~ 17:49:34) 
devam et, kaç sezon oldu izliyorum.. teşekkür edeceksin..


  • ir10  (19.07.12 18:21:53) 
bence kronolojik olarak git, yani daha klasik bir diziyle baslarsan amerikan mizah anlayisi daha anlamli gelmeye baslar, tabi ki kulturel farkliliklar dolayisi ile en basitinden neyin komik geldigini anlamayabilirsin ama her isin bir iyi yapilisi vardir, turk dizilerinde senaryo cok yavas ilerler ayni planda on saat iki kisi konusur, uzun uzun bakismalar olur, uzattikca uzatirlar, amerikalilar sporda da mizahta da daha seri hareketleri seviyorlar, doayisiyla tr de dizi iki saat surer ama reel olarak icindeki konu espri rahatlikla yarim saatte amerikan dizisinde anlatilir. bir de bizdeki konulari zaten ondan bundan calip sonra adapte ediyorlar. orjinal espriyi gormus olursun.
seinfeld bence televizyonda komedide bir miladdir bence onunla basla, eger sarmazsa mesela ingiliz dizilerine veya uzakdogu dizilerine bakabilirsin.

  • mavicorap  (19.07.12 18:57:11) 
barney için izliyorum ben.


  • alideemir1  (19.07.12 19:02:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.