[]

meriçlerin, berkelerin yavşaması

sevgili sözlük kadınları/kızları,

erkek arkadaşlarınız meriçlerden ve berkelerden kıllanmakta haklı. onlar sizinle arkadaşlık yapmıyor, flört ediyor. siz yine de arkadaş kalmaya çalışıyorsunuz.

bu, onların sadece arkadaş gözüyle baktığını düşündüğünüz için mi böyle yoksa çevrenizde erkek arkadaşınızdan başka birinden ilgi görüyor olmak mı hoşunuza gidiyor?

 
şimdi burada çıkıp da yalandan ''yaa berkelerden bizee nee biz sadece kendim erkeğimizi umursarız ihihihi'' deyip karşısına çıkan ilk yakışıklığı erkeğin ilgisini kazanmak için 40 takla atacak olan sünepe hatunlara çok pis laflar edesim var ama işte..

ulan bi fotoğrafın altına ''her zamanki gibi şahanesin :)))'' yorumunu alsan nee almasan ne? aynı yorumu raci diye bi çocuk yapsa abazan olur, meriç yaptı mı uf ne cool falan.

yok arkadaş ya bize sevgili falan çıkmaz 10 yıl daha.
  • godfrey  (19.07.12 16:24:02) 
bazen meriç muamelesi gördüğüm, zorla meriçleştirildiğim oluyor benim. o yüzden meriçlere değil, kızlara kızıyorum :D


  • 9kuyruklukedi  (19.07.12 16:26:52) 
insanların ismine göre kategorileştirilmesi. sen meriçin yaptığına yavşaklık diyorsun, başka erkek aynısını yapınca adı başka oluyor.
(sen derken genel konuşuyorum)

ek olarak bütün kadın erkek ilişkilerinde flört olduğunu düşünüyorum. derecesi değişebilir, ama eninde sonunda var. ki normal olan da bu olmalı. özgüvensizliğinden dolayı bana güvenmeyen bir erkek benim diğer erkeklerle belli bir sınırı aşmadığım sürece (ki bu topluma ve yetiştiriliş tarzına göre değişebilir) karışmamalı. aynı şey erkek tarafında olunca erkek yapar ama kadın yapamaz gibi bir algı var.
ilgiden hoşlanmak sadece kadınlara özgü bir davranış değil. erkekler de kadınlardan ilgi görmeyi sever.
başka erkeklerden kıllanacağınıza yanınızdaki kıza güvenin.
  • goldentitan  (19.07.12 16:51:55 ~ 16:55:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.