[]

creep in ne demek

urban ingilizce galiba ama cümle içinde şöyle ;

Meet me at the creep inn
We can spend the weekend

 
o inn çift "n"li olan han demek. benimle creep hanında buluş diyor. creepin tükeçesi ne la buarada.


  • ayiadam  (19.07.12 02:16:04) 
inn, han demek dendiği gibi. ama günümüzde daha çok yol kenarındaki konaklama yerleri olarak geçiyor

"creep in" ise yavaşça/gizlice içeri girmek/sızmak gibi.
tureng.com
tureng.com
  • ermanen  (19.07.12 02:26:46) 
orda boğucu, sıkıcı manasında kullanılık.

haftasonunu geçirebileceğimiz o boğucu sıkıcı handa benimle buluş.
  • Dr. Kissingher  (19.07.12 02:27:13) 
böyle nası denir ucube gibi neblim böyle asosyal tip tip bakan acayip tipler olur ya onlara creep diyolla.

sürüngen kelimesinden geliyomuş biraz daha anlaşılır olur bu bağlamda sanırsam.
  • yuto  (19.07.12 03:02:17 ~ 03:03:07) 
bence "creep" cins isim olarak gelmez buraya. olsa olsa "creepy" olurdu, o da ürpertici anlamı verirdi daha çok. burdaki "creep" özel kelime. şarkı sözünde de öyle geçiyor zaten.


  • ermanen  (19.07.12 03:10:00) 
sürüngen, kukla, yaratık felan demek. creep. inn bar taverna gibi. crep barında deli gibi sevisiriz sabahlar olmasın diyor.


  • bazardaki artis  (19.07.12 10:28:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.