[]

Eski çalışma arkadaşlarımdan kurtulamıyorum!!!

Çalıştığım yerin adını vs söylemeyeceğim elbette arkadaşlar fakat delirmek üzereyim. Özel bir firmada çalışıyordum. Kötü bir tecrübeydi istifa ettim ve yeni bir işe başlamak üzereyim. Fakat nedendir bilinmez hepsi tek tek 2 günde bir arayıp ee noldu çalışıyo musun hadi konuşalım hadi buluşalım vs diye resmen taciz edilmekteyim. Aramalara cevap vermediğimde mesajla sorular devam ediyor. Konuşmak istemediğimi, işten ayrıldığımı herkesin kendi yoluna bakmasını söylüyorum fakat yok. Neden konuşmak istemiyormuşum, neden böyle yapıyormuşum bıdı bıdı bi sürü şey. Vallahi korkmaya başlamadım desem yalan olur. Öyle bir muamele görmekteyim ki sanki onlarla onların zoru ile görüşmeye devam etmeliyim. Güya dostlukmuş yaptıkları. Ne yapmalıyım ben yahu? Bıktım her gün telefon trafiğinden ve artık tedirgin oluyorum.




 
numaralarını engellesen? ya da bir süreliğine telefonunu kapatsan? en kötü hattını değiştirsen mesela?


  • tormentorius  (18.07.12 23:34:45) 
Sen onlar için yeni ilginc bir oyuncak haline artık. Sıradanlasırsan kurtulursun, bulus bir kere, monoton monoton konus, kurtul gitsin. İlgiyi anında kaybedersin.


  • ilkdefa  (18.07.12 23:39:01) 
Numaralarını engelledim elbette. Hem de ilk günden. Fakat farklı farklı numaralarla aramaya devam ediyorlar. Hattımı değiştirmek düşüneceğim en son şey. Yüzlerce insan var görüşmek durumunda olduğum hangi birine tekrardan ulaşacağım ki. Bi ton tantana. Ama haklısın. Son çare de olsa mantıklısı bu sanırım.


  • napoliten  (18.07.12 23:40:04) 
bidaha aradıklarında "iş buldum, deli bi maaş alıyorum, sence c30 mu alsam a3 mü yaaa" falan gibi konuş, kendini öv azcık, aramaz bidaha orospu çocukları.

formül işlemezse gel özür diliyim senden, kesin işler.
  • hope ender  (18.07.12 23:48:36) 
özür dilesen iyi olacak işlemedi o da. Bu yüzden korkmaya başladım diyorum ya. Resmen bela oldular. İş bulduğumu da söyledim bu kez de kaç para alıyosun ki bize de yardımcı ol moduna girdiler. Hayırdır inşallah diyorum sadece. Hakikaten hayırdır inşallah.


  • napoliten  (18.07.12 23:51:49) 
Savcılığa suç duyurusunda bulun, işe yarar muhtemelen!


  • commander64  (19.07.12 00:02:14) 
nasıl bi iş lan bu, gerildim okurken. zombi filmi gibi.

eğer bahsettiğin kadar tuhafsa hafiften kabalaşabilirsin, kırmadan tabii.
  • fersiz hayvan  (19.07.12 00:11:53) 
Görüşmek istemediğimi söylediğimde neden diye açıklama bekliyorlar. Açıklama yapıyorum ya da bazen yapmıyorum '' Neden amaa'' diye ciddi ciddi bekliyorlar. Sonra da sen bilirsin diye trip atıp çocuk gibi daha sonra tekrar arıyorlar. Savcılık iyi fikir de bulaşacak tipteler. Nasıl bi zihniyet bu anlamadım. Böyle insanlar da iş yapıyo işte ve ben böyle insanlarla çalışamayacağım için oradan ayrıldım kısaca. Kabusum oldular gerçekten.


  • napoliten  (19.07.12 00:18:06) 
cinsiyet ?


  • ground  (19.07.12 00:36:50) 
Çok soğuk bir şekilde "ben sizinle görüşmek istemiyorum" de "Ama neden kiii" diye ısrar ederlerse, "o firmada olduğum günleri hatırlamak istemiyorum, benim için kötü bir tecrübeydi, artık önümde başka fırsatlar var, siz bana eski mutsuz günlerimi hatırlatıyorsunuz, lütfen bir daha aramayın" deyin ve kapatın. Ne bu yaa? Benim içim şişti!


  • SiyamkedisiZorro  (19.07.12 10:03:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.