[]

iş bankasında reşit olmayanlara kredi kartı çıkartma

iyi akşamlar duyuru, reşit olmayan zaraeta kişisinin iş bankasında bir hesabı ve iştegenç banka kartı vardır. parasının 3/8'i ile elma almak isteyen zaraeta...

pardon sorular karıştı. babam istersek babamı refakatçi göstererek "benim hesabım adına" bir kredi kartı alabileceğimizi söyledi. ısrarla sordum ek kart değil dimi, benim kendi internet bankacılığım, kendi hesabım olacak diye. o da evet, şu anda üzerine olan hesaptan açabiliriz bir kredi kartı. bu bankamatik kartını da iptal edersin dedi.

pek inandırıcı gelmedi bana ama, bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili ? "ek kart" ya da türevi bir şey değil, direk benim adıma olmasını istiyorum. benim hesabım adına yani.

çok teşekkür ederim. =)

 
oluyor, ek kart değil kendi adına kart oluyor.


  • utkucbkc  (18.07.12 21:33:26) 
peki bunda limit öyle çok çok düşük bir şey olur mu ? çok olmasına da gerek yok 400 falan bile yeter bana acil durumlar için almak istiyoruz.

ve hiç zannetmiyorum olacağını ama, mesela geciktirdim ödemedim diyelim borcumu. şak diye babamın / annemin artık hangi hesap refakatçi olduysa o hesaptan mı kesiliyor nasıl oluyor ?

hesap da benim adıma olacaksa harika olur gerçekten. =)
  • zaraeta  (18.07.12 21:41:58) 
bende var bir kart kendi ismim falan yazıyor ama ekstresi annemin adına geliyor.


  • mr fusion  (18.07.12 21:42:33) 
@4 hocam o ek karttır büyük ihtimal. =)


  • zaraeta  (18.07.12 21:44:43) 
olabilir neden olmasın. kredi limiti ufak bir meblağ olur, baban bir nev'i kefil konumunda imza atar.

edit: 400 vereceklerini sanmıyorum. reşit olan üni öğrencilerine bile 500 tl limit açıyorlar. (sonradan 1000tl oluyor ama oda ayrı)
  • neysene  (18.07.12 21:53:27 ~ 21:55:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.