[]

web sitesinde çalan müzikle ilgili web tasarımcı arkadaşlardan yardım..

selamlar herkese, linkte verdiğim sitede arkaplanda çalması gereken bi müzik var. benim kendi iki bilgisayarımda da sorunsuz çalıyor, ancak girip bakan çoğu kişi müziğin çalmadığını, veya ilk seferde çalıp bi daha hiç çalmadığını söylüyor.

siz de bi girip bakarsanız böyle bi sorun var mı yok mu bilgi verebilirseniz sevinirim.
sorun varsa neden kaynaklıdır bilgisi olan varsa bi yol gösterebilirse çok sevinirim.

(git: grupamoroso.com)

not: müzik .mp3 formatında 3.7mb boyutunda, tamamı yüklenmeden çalmaya başlıcak şekilde ayarlı yani yüksek boyutta olması sorun değildir diye düşünüyorum.

 
bende sorun yok. iki üç kere girip çıktım hepsinde çaldı.


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (18.07.12 20:23:37) 
idm müzik dosyasını buldu ama müzik çalmadı


  • cetoxim  (18.07.12 20:33:52) 
audio tagi ile eklemişsin, tüm browserlar desteklemez. internet explorer 9'ın altı ie sürümleri mesela. bi de mp3 açık kaynak kodlu olmadığı için, opera, firefox'da falan da desteklemiyor olabilir, bakmak lazım.

ama sorun o değil başka bi şey sanırım, netekim ben de çalıyor gözüküyor ama ses çıkmıyor. hatta indirdim mp3 dosyasını yine ses yok. (google chrome kullanıyorum)

ie9 ile denedim çalıyor. mp3 kendisi ise gom player ve windows media player ile ses çıkarmazken, vlc media player ile çalışıyor. bence ilginç.

mp3 tek kanaldı, çakma stereo olarak yeniden kaydettim bu kez chrome ve mediaplayer çaldı. istersen bi de bu halini koyup dene; dl.dropbox.com
  • lord esseginziki  (18.07.12 20:37:42 ~ 20:52:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.