[]

haşlanmış tavuk

haşlanmış tavuk ile ne yemekler yapılır?




 
çok güzel tavuk suyu çorba olur.


  • kakao  (18.07.12 18:10:56) 
tavuk suyu pilav
mayonezli tavuklu salata (turşu salam ve amerikan salatası da olcak)
ekmek arası tavuklu sandviç
  • yuto  (18.07.12 18:11:40) 
pilav olabilir


  • zola  (18.07.12 18:11:47) 
offf valide yapıyor bizim, haşlanmış tavuğu didip yayla çorbasına benzer tereyağlı ve naneli enteresan bir çorba çıkarıyor ortaya. Sadece şunu biliyorum içine yoğurt koyulduğundan dolayı biraz koyu bir kıvamı var ve kremalı çorba gibi. Evde olsam sorardım tarifi ama ofisteyim maalesef.


  • sforza  (18.07.12 18:17:58) 
suyunu ve tavugu bence ayri kullan.
tavugun kendisini dit, yani kucuk kucuk liflerine ayir. marul kivircik gibi bir yesillik yika, salatalik gibi dogra. ikisini birbirine karistir, limon tuz karabiber ve cok cok az zeytingyagi ekle cok doyurucu ve saglikli bir yemek elde etmis olursun. boyle olmasin sicak olsun dersen haslanmis kabak dereotu ile kombine edebilirsin.
suyundan bir gun sonrasi icin pilav eriste makarna corba ne aklina gelirse yapabilirsin. corbayi koyulastirmak icin un yerine yulaf ezmesi dene cok memnun kalirsin.
  • mavicorap  (18.07.12 18:20:14) 
büryanla(pilavlı olan) iyi gider diye biliyorum.


  • fersiz hayvan  (18.07.12 18:24:15) 
küçük parçalar halinde fırın tepsisine koy. havuç, patates, bezelye filan bir taşım haşla. tavukla birlikte harmanla. üstüne beşamel sos dök. en üste kaşar peyniri rendesi koyabilirsin istersen. sıcak fırına koy (180-200 derece olsun)
üzeri kızarana kadar pişir. :/

  • kavs-ı kuzeh  (18.07.12 18:51:55) 
patatesleri küp küp doğra az yağda kavurki yemeğin içinde dağılmasın, haşlanmış tavuğu küçük parçalar halinde pataeslerin olduğu tencereye at biraz çevir üzerine küp domatesleri koy tuzunu ekle, domatesleri suyunu salsın ve az çeksin. sıcak suda salçayı erit yemeğin üzerine dök, kaynamaya başlayınca altını kıs. 20 dakika sonra afiyet olsun.


  • kavs-ı kuzeh  (18.07.12 18:57:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.