[]

Iki gun buzdolabinda bekletilen pizza yenir mi?

Selam panpalar,

Pazartesi aksami Dominos'tan pizza soylemistim; dun aksam da kalanin bi kismini cikarip mikrodalgada isitip yedim. 2-3 dilim daha kalmis olsa gerek. Bu aksam -ki pizzanin gelisinin uzerinden 48 saat gecmis olacak- onlari da bitirsem diyorum ama; o kadar surenin ardindan pizzanin yenmesinde bi sikinti olur mu? Nedir bu pizzalari buzdolabinda maksimum tutma suresi?

Simdiden tesekkurler.

 
bir şey olmaz, yiyebilirsiniz.
afiyet olsun.

  • blatta hiberna  (18.07.12 14:35:36) 
dolapta durduysa yenir abicim yenir. ben yedim defalarca, hiçbirşey olmadı.


  • nesilsiz  (18.07.12 14:36:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.