[]

esogü yer tarifi

Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi kampüsün (Meşelik) ne tarafında?

Bölümler ayrı yerlerde ise eğer, Elektrik-Elektronik Mühendisliği nerede, bilen var mıdır? Otobüsle gittiğimde kampüsün hangi durağında inersem az yürürüm?


 
girişe uzak, içlerde kalıyor biraz. ama şurada hemen önünde durak görünüyor: goo.gl

"Üniversitemiz Meşelik Yerleşkesine;
Şehir merkezinden ESTRAM (OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ) ve 2- 3(kırmızı)- 8- 13(Terminal- Meşelik)- 18- 24(kırmızı)- 19- 27 (Tren garı- Meşelik)-34-36-37- 42- 43- 44(kırmızı)- 50- 54- 55(Tren garı - Meşelik) numaralı belediye otobüsleri ve minibüsler ile ulaşım mümkün olmaktadır."
  • jangara  (18.07.12 00:45:08) 
otobüslerden haberdarım da, kampüs haritası yok sitede =/
bir de çok fena yanılmıyorsam o tenis kortlarının yanındaki yer spor salonu değil miydi?

  • kobuzchu kiz  (18.07.12 00:51:34) 
evet spor salonu.


  • olkol  (18.07.12 01:02:42) 
evet tenis kortlarının orası spor salonu, halı sahalar ve yüzme havuzuda var yan tarafta.

i.imgur.com

otobüsler önce o spor kompleksinin altındaki yerde duruyor sonra müh. fakültelerine doğru gidiyor bildiğim kadarıyla. sen o soldaki kırmızı içindeki durakta in, ordaki binalardan birisi ama hangisi :D
  • jedilance  (18.07.12 01:06:16 ~ 01:07:35) 
gösterdiğim yer.

i.imgur.com
  • yukes  (21.07.12 23:05:17 ~ 23:05:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.