[]

sipariş soğuk gelirse

almayıp geri gönderme hakkım var mı? 1 saat oldu hala gelmedi, ortalama servis süresinin de oldukça dışına çıktı (yarım saat kadar). adam geldiğinde açıp bakıcam, çok soğuk filansa almayacağım. kuryeye bi yansıması olur mu bu işin?




 
olmaz. gönder.


  • klassno  (17.07.12 21:27:14) 
kurye yüzünden geciktiyse kuryeye etkisi olur tabi. E o zaman da bi zahmet olsun. Kuryeye olmazsa oradaki siparişi geç ileten aracı adama olabilir. işini kötü yapanı biraz azarlasınlar zaten.

ben olsam direkt geri yollardım. sıcaksa bile.
  • noluyo yaa  (17.07.12 21:29:35) 
olmaz gönder tabikisi


  • jedilance  (17.07.12 21:31:55) 
illaki sıcak yenmesi gerekmiyorsa, yani tadı çok bozulmayacaksa bu seferlik uyarın bence, bir dahaki sefere aynı şeyi yapmaya götleri yemeyecektir. bir sorun olmuş olabilir, hiçbir restoran keyfinden 1 saat gezmez.

bence bu seferlik uyarın. ya da geri gönder ya zamanında getirseymiş ibne.
  • der meister  (17.07.12 21:33:23) 
valla ben nota aynen şöyle yazıyorum yemeksepetinde " yemeğin geç gelmesi sorun değil ama soğuk gelirse almam." genelde soğuk gelmiyor ama gelince de elemana notu okutup yolluyorum.


  • ayiadam  (17.07.12 21:50:39) 
N'aptın?


  • Dunedan  (17.07.12 21:50:59) 
ben bir kez yolladım öyle.
öncesinde 2 kere telefonla burger kingi aradım, "şimdi çıktı" banko yalanını söylediler. mobilyaları kemirmektense misler gibi bıçakarası sipariş ettim, geldi ve yedim. bu sırada kapı çaldı ve siparişten 1 buçuk saat sonra siparişim gelmiş oldu. üzgünüm ama ben yemeğimi yedim diyerek kapıyı kapattım. kuryenin bir kabahati yok, şube sallamıyor.

  • kayranin kedisi  (17.07.12 22:43:02) 
geldi sipariş, dedim çok geciktiniz bi bakıcam, çocuk da tabi efendim hakkınız, soğumuşsa geri götüreyim dedi. ben de iki defa sordum, size bi etkisi yok di mi? diye, yok kesinlikle dedi. sonra işte sipariş çıkınca zaten 15 dakika bekliyor, akşam 3 motor kalıyor sadece falan filan dedi.

baktım hamburger sıcaktı, patates zaten yemiyorum o yüzden umursamadım, aldım, mis gibi yedim.
  • i was me but now he s gone  (17.07.12 23:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.