[]

şöyle telefonlara hastayım

smartphone'larım da oldu ama bunların tadı başka ya. özellikle kapaksız oldu mu ben bitiyorum abi bu tarz telefonlara. telefon, sms var mı? var. mis.

www.google.com

www.google.com

bu durumda olan başkaları var mı benim gibi?

 
eski telefonların istiridye kapaklı modelleri de beni cezbetti hep.
kapaklı bir sony ericsson'um var idi, çok severdim. kendisine selamları yolluyorum.

şuan da da smartphone kullanıyor değilim.
eski tiplerin yenilenmişi olan nokia c3'ü kullanmaktayım.
  • 9kuyruklukedi  (17.07.12 17:39:20 ~ 17:39:29) 
ben de çok severim. hatta birkaç ay öncesine kadar benim de vardı benzer bir şey ama baktım teknoloji almış başını gidiyor, çok da geri kalmayalım diye android li bir bir şey aldım geçenlerde.


  • kekec salman  (17.07.12 17:41:16) 
Kapaklı samsung e1190 kullanıyorum ve süper.Telefona dünya kadar para verip sırf bu kadar para verdim diye özelliklerini kullanmaya çalışan ve bir de bu telefonu yok çizilmesin bilmem ne olmasın diye kutsal kitap gibi envai çeşit kaplarda taşıyanlar hep bana antipatik gelir.
En güzel tasarım bence minimalist olandır,sadelik en iyisi.

  • denizcimavisi  (17.07.12 17:47:48 ~ 17:48:53) 
9kuyruklukedi+1 her zaman istiridye telefonlar beni de cezbetmiştir. fakat iphone kullanıca biraz olsun akıllı telefonları sevmeye başlıyorsun :)


  • mars'dan yazan varlık  (17.07.12 17:53:05) 
istiridye +1

hastasıyım ama ne yazık ki çok fazla üretilmiyor bunlardan. sevmeyeni de çok. halbuse şöyle özellikli bi akıllı telefon yapsalar...

kayan kapak için aynı şeyi düşünmüyorum ama. asla tercih etmem.
  • supergirl  (17.07.12 18:09:24 ~ 18:10:38) 
  • 9kuyruklukedi  (17.07.12 20:35:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.