[]

Bisiklet sürdüğünü iddia eden var mı?

www.dailymotion.com

Yorumları alayım...


 
kesin ip var.


  • keltikfrost  (17.07.12 17:30:29) 
downhill denen zımbırtı manyak bir şey hacı.ama göt ister, en ufak bir hatanda öpersin daşı, gayayı.

bir örnek video da benden olsun o vakit:
www.koreus.com
  • kekec salman  (17.07.12 17:36:18) 
Onlara göre sürüyor sayılmam ve ben onlar için 'insan değil' diyorum..


  • balekmek  (17.07.12 17:36:37) 
Hardtail ile bile inilebilecek çok teknik olmayan bir downhill parkuru. Herhangi bir XC parkurunu tamamlamış herhangi bir XC yarışcısı rahatlıkla tamamlar.

kekec salman'ın yolladığı linke ilave olarak downhill veya allmountain bisikleti olmadan ve teknik bilmeden tamamlanamayacak bi kaç HD örnek;

www.youtube.com
  • ali desidero  (17.07.12 17:39:05 ~ 17:42:43) 
pedal çevirmiyorlar bile. hiç bisiklet sürüyorum diye gezmesinler.


  • wampex  (17.07.12 17:51:11) 
la ben izlerken dahi adrenalinim tavan yaptı. bu nasıl bir heyecandır.. bana kalırsa havada uçmaktan filan kat kat göt isteyen bir atraksiyon.. ölüm vadisi'nde yürümek bile artık gözümde bir şey ifade etmiyor!


  • raif_efendi  (17.07.12 17:53:10) 
@raif efendi ankara'da isen gel bir gün beraber eymir inişi yapalım


  • ali desidero  (17.07.12 17:55:24) 
@ali desidero

dostum ben alt seviye bisiklet kullanıcısıydım :) ancak senin eymir inişine hemen bi baktım da bunların yanında arazi otoban gibi kalıyor :p
www.youtube.com
  • raif_efendi  (17.07.12 18:00:44) 
eheh, yalnız o videodaki yangın yolu zaten sadece en son indikten sonra bir patikaya girmiş arkadaşlar patika yazmasına rağmen vidyoda. Çok daha teknik ve dar inişler mevcut olmakla beraber, Eğer gelirsen seninle önce o tür yangın yollarından ineceğiz zaten ;)


  • ali desidero  (17.07.12 18:09:02) 
"pedal çevirmiyorlar bile. hiç bisiklet sürüyorum diye gezmesinler." +1

bisikletle yokus inmede ne var, asil marifet cikabilmekte.
  • shi aila  (17.07.12 18:38:48) 
küçüklüğümde kontra pedal bmx im ile bir tepeden aşağı inmiştim o gün tövbe ettim bisiklete binmeye. ama ölmeden önce bir kez daha denemeliyim.


  • mr fusion  (17.07.12 21:09:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.