[]

VPS mi VDS mi Sunucu Kiralamamı

Ulu Mezopotamyalılar ve IT gönüllüleri

30 adet alan adım var fakat hepsi tek sayfalık siteler

VPS , VDS , kiralık sunucu arasından hangisi en doğru ve ucuz seçim olur ve neden ?

birde oldu olacak tazelerinden sorunsuz hosting önerin

 
tek sayfalık siteler olacaksa zaten neye koysan çalışır sorunsuz olarak.

kafan rahat etsin istiyorsan linode.com öneririm. ön tanımlı işletim sistemlerinden birini yüklersin, apache'ye gerekli ayarları yaparsın, dns sunucusundan domainlerini tanımlarsın ve hazırsın.

bu siteler tek sayfalık, zaten 3-5 kişi girerse girer diyorsan ve hiç para harcamak istemiyorsan minivps.co.uk nın en ucuz paketi bile sana yeter(acaip ucuz). ne var ki kontrol paneli v.s linode'unki kadar sevimli değil ve son baktığımda name server hizmeti vermiyorlardı, dolayısıyla az öncekilere ek olarak bir de dns sunucusu kurup ayarlaman gerekecek.

not: vps ve vds aynı şey, bazı firmalar daha yüksek konfigurasyon sunduklarında veya kaynakları garanti ettiklerinde vps yerine vds ismini kullanabiliyorlar bir pazarlama numarası olarak.
  • buyuyup buyuk adam olacaktim  (17.07.12 14:30:06 ~ 14:35:49) 
evet hamsi gevurcası co location oluyor


  • baknedicem  (17.07.12 14:33:56) 
buyuyup buyuk adam olacaktim
inceliyorum güzel bir olay kendim için kullanırım ama buradaki projede
ben sistemi kurup sonra başkasına devredicem ondan yabancı olmasın diyorum yokmu türkiyede adam gibi hizmet verecek bir firma (gerçi yok biliyorum kötünün iyisi diyelim)
  • baknedicem  (17.07.12 14:37:45) 
türk firmalar var ancak benim onlarla(yakın tarihli) deneyimim yok. şimdi adını hatırlamadığım ege üniversitesi teknoparkında bulunan bir firmanın linode.com kıvamında çok güzel görünen bir hosting hizmeti vardı.

sadecehosting.com gibi deneyimli firmalara bakabilirsin iyi bir şey istiyorsan. yine de bu işin öncüleri ve en iyileri hep yurtdışında ne yazık ki. linode.com kullandım bir süre, teknik destek, performans v.s her şey çok iyiydi.
  • buyuyup buyuk adam olacaktim  (17.07.12 14:43:24 ~ 14:43:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.