[]

dizilerden bıkmak ve anime tavsiyesi

sizde de var mı bilmiyorum ama dizilerden bıktım izleyemiyorum artık(yerli yabancı). animeye mi başlasam diyorum. çizgi filmleri seven birisiyim. bazen turkmenistan televizyonunda eski çizgi filmleri izliyorum(bugs bunny, tom jery...). anime nasıldır iyi midir? hangisinden başlayayım?




 
anime tavsiyesi diye aratırsanız milyon tane duyuru var konuyla ilgili.


  • anonim yazar  (17.07.12 10:10:48) 
Death Note izleyerek başlayacaksın tabi ki. Sonrasında bana PM atacaksın, sırasıyla gideceğiz diğer sağlam animelerden.


  • norek  (17.07.12 10:38:15) 
death note iyi bir başlangıç olacaktır evet. hemen ardından naruto'ya başlayalım. baya gaz bir seridir o da. ardından da one piece'e geçeriz. evet.


  • gates  (17.07.12 11:17:40) 
erufen rito ve naruto imdb den buldum iyiler herhalde.
cevap gelmiş narutodan başlayayım.

  • gonul_isleri  (17.07.12 11:36:14) 
death note'u izlemeden önce basilisk,angel beats falan gibi kısa çıtır çerezlik şeyler(anime sitelerinden konusu ilgini çeken şeylere bakabilirsin.ama dikkat et 24 bölümden fazla olmasın alışma sürecinde) izle alış biraz.death note'la başlarsan beklentin biraz yükselebilir.death note'u da 25.bölümde bırak devamını izleme.


  • mtfbwy  (17.07.12 11:55:58) 
kısa serilerle başlayacaksa
death note
fullmetal alchemist brotherhood
shigurui (bıraz agır gelebilir gerçi)
basilisk (anime kültürüden uzaksan biraz saçma gelebilir)
uzun seri istiyorsan
bleach
one piece

samurai x'i ovalarını izleyebilirsin

bir çok kişinin aksine naruto başlama 5 bölüm sadece konuşma izlemek çok sıkabilir.

tek parça izlemeklik birşeyler istiyorsan ses edersin onları ses ederiz
  • exodia  (17.07.12 14:27:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.