Giriş
(3)

rafet el roman ın bir parçası hakkında

24 saat uyuyan adam
rafet el roman ın eski parçalarından biri, klibinde çamurlu bir gölette sıçradığı hoplayıp zıpladığı bir sahne var, kafayı yemeden öğrenebilirsem, bahtiyar olmuş olacağım.
rafet el roman ın eski parçalarından biri, klibinde çamurlu bir gölette sıçradığı hoplayıp zıpladığı bir sahne var, kafayı yemeden öğrenebilirsem, bahtiyar olmuş olacağım.
0
24 saat uyuyan adam
(26.10.08)
gençliğin gözyaşları... sanırım yani.
0
mavie
(26.10.08)
"..en son arzum, şu halinde sana yakın.. olsam yeter.. sorma neden.."
0
lovemyself
(26.10.08)
kesinlikle gençliğin gözyaşları. hatta aynı klipte davul vardır elinde filan.
şarkı harikadır. hatta açıp bakayım varssa nette dinleyeyim tekrar :)
0
kojiro
(26.10.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.