[]

MP3 player tavsiyesi

fiyat-performans oranında tavsiye edebileceğiniz en iyi mp3 playerı söyleyin lütfen. 100 lirayı geçmesin zira kumsalda güneşlenirken ya da spor yaparken falan kullanmayı düşünüyorum. Öyle pahalı bir mp3 player ile bu aktivitelerde bulunmak istemiyorum. ses kalitesi yüksek ve desibeli kuvvetli olsun kısmen yeterli.




 
www.teknosa.com

bundan memnun kalmazsan gel kafama fırlat. :)
  • bodom  (16.07.12 22:23:45) 
@bodom
ya ben geçen gün ondan aldım ve hiç de memnun kalmadım, alışamadım ne biliyim. en basitinden bi şarkı bitti diğerine geçti diyelim. geri gelip önceki şarkıyı dinleyememek gibi saçma bişey var. daha doğrusu şöyle ki. bazen şu yuvarlak aracılığıyla yaptığım hareket istediğimi yapıyorken bazen yapmıyor. mesela bir sonraki şarkıya geçsin diye hamle yapıyorum, daha önce de o şekilde yaptığımı hatırlıyorum ama mesela şarkıyı baştan çalmaya başlıyor. saçma sapan işler. benim alet mi bozuk nedir anlamadım. şarkı çalarken ekrande sürekli efektler bişeyler bilmem ne. sinir sahibi oldum, sevmedim.

  • tepedeki psychedelic adam  (16.07.12 22:37:01 ~ 22:42:05) 
oblio çok ucuzdur, aralıktan beri kullanıyorum herhalde, bir problem yaşamadım.


  • rubenanyukov  (16.07.12 22:43:00) 
Bu aradığın tarzda Sansa Clip+'tan ötesi yoktur. Ve inan bana, çok çok iyi bir cihazdır o fiyat ve boyuta göre. cdn.ubergizmo.com

www.sahibinden.com
  • jesterdvine  (16.07.12 22:43:33 ~ 22:44:13) 
bodom un önerdiği model geçen haftasonu indirimle teknosa'da 59 liraydı ben de aldım bir tane

DARTY'de ise hala 59 liradan satılmaya devam ediyor
www.darty.com.tr

Fiyat performans olarak pişman olmazsın, fiyatı bundan da aşağıya düşmez
  • freebird5406_2  (16.07.12 23:15:09) 
@tepedeki
senin alette sorun olabilir. ben epeydir kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkartmadı.

  • bodom  (16.07.12 23:57:07) 
oblio al, 50 lira, taş.


  • denlar  (17.07.12 18:10:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.