[]

yaz okulunda alınacak dersi başka okuldan alabilmek

bır dersten kaldım sımdı. okudugum okul özel. ben o dersı devlet okulunda alabılır mıyım? okul kabul eder mı? sartları nelerdır?




 
bazı okullar direk kabul ediyor,bazıları ise ancak o ders açılmadıgı takdirde diğer okullardan almana musade ediyor.ayrıca dersın kredisi ve ders içerıgı bir birini tutmalı.en iyisi kendi öğrenci işleriyle gidip konusman.


  • integral almayi bilmeyen muhendis  (16.07.12 21:36:45) 
okuduğun okul kaldığın dersi yaz okulunda açarsa ve istenilen kontenjan sağlanırsa başka okuldan alamıyorsun. ama eğer açmaz ya da kontenjan sağlanamazsa alabiliyorsun diye biliyorum.


  • zozjotejmnk  (16.07.12 21:37:17 ~ 21:37:46) 
benimki de özel. sadece son sınıfsan ve kaldığın 2-3 ders yüzünden mezun olamıyorsan ama bu 2-3 dersi verince o sene mezun olabileceksen; aynı zamanda o dersler kendi okulunda yaz okulu dersleri arasında açılmıyorsa başka üniversiteden alabilirsin. ha bi de bu şartları sağlamana rağmen öğrenim dilin ingilizceyse gidip türkçe eğitim veren bir üniversiteden alamıyorsun.

son sınıf olmadığını varsayarsak, hayır alamazsın. zaten öyle bir durum olsa herkes gider devletten alırdı 5te biri 10da biri fiyatına.
  • yule  (16.07.12 21:43:23 ~ 21:44:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.