[]

saçta unutulan yılan yağı :)

başlığının garipliğinin farkındayım da, dün öyle bir şeyler oldu işte. saçıma sürdüm yılan yağını, 30-45 dk beklemem gerekti ama elektrikler gitti falan filan derken ben uyuyakaldım anca 3-4 saat sonra uyanıp yıkadım saçımı.

bunun herhangi bir zararı var mı saçıma?

bir de dipnot: kelliğim giderek artiyor, doktor bana bir çare :(

 
hiç bir zararı olmaz, uzun sür kalması daha iyi diye biliyorum. ben gece sürüp sabah yıkıyordum, saçlarımı deli gibi uzatmıştı.


  • keneabidin  (16.07.12 14:16:40) 
zararı olmaz alnına akmışsa biraz sivilce yapabilir.


  • aşksız prens  (16.07.12 14:31:28) 
vazgeç saça başa acayip şeyler sürmekten. işe yarasaydı herkes kullanırdı. kelleşme başladı mı yapabileceğin hiç bir şey yok.HİÇ BİR ŞEY. saçı sıfıra vurarak kelleşmeni gizleyerek uzatmaları oynayabilirsin hepsi bu, maalesef.


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (16.07.12 14:43:13 ~ 14:44:33) 
  • yapacakbirseyyok  (16.07.12 15:39:03) 
zararı olmaz,
ama sana şunu söyleyeyim senin gibi her yolu deneyen bir yakınım
sonunda gitti saç ektirdi şimdi çok memnun.
haberin olsun.
  • seyduna6687  (16.07.12 15:45:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.