[]

yatak baza işleri

-150 cmlik bazaya 140 cm yatak alsam olur mu?
-ikeanın sünger yataklaı nasıl? sultan florvag almayı düşünüyorum, kullanan varsa yorum yapabilir mi?
-140 cm yatak mı daha yaygın yoksa 150 cm mi?


 
kendi yatağıma baktım şimdi bazayla arasında 10cm fark var ve sorun olmuyor. ama 150cm kısa değil mi yahu? :S


  • lunedor  (16.07.12 04:22:54) 
lunedor; en olmasın o.!


  • curiosita  (16.07.12 05:00:09) 
@curiosita evet en olması gerek sanırım, bu arada baktım 150cm daha yaygın gibi geldi gugıla göre :)

not: benim yatak en olarak da 10cm kısa :S ne biçim yatak almışım ben yahu ama hala sorun yok kullanılabiliyor :))
  • lunedor  (16.07.12 05:14:08 ~ 05:20:16) 
baza ve yatak olarak sormuşsun. neden farklı alıyorsun, anlamadım. aldığın bazanın ebadında al işte, çok farklı ölçülerde yataklar mevcut. çift kişilik baza ve yatak ölçülerine bak bir. ülkemizde henüz bir standart oluşturulmadığı için, tekstil ürünleri bulmanda sorun oluyor. yatak pedi, çarşaf, nevresim, yatak örtüsü almaya kalkınca sorun olabiliyor. bu yüzden bu ürünlerin tümünü üreten yataş' a bakmanı öneririm. ürünleri de sağlamdır. uzun yıllar deforme olmadan kullanırsın. yatak büyüklüğü içinse; odanın ölçülerine göre karar ver. temizlik açısından ise; bazanın yerden yüksek, altının kolay temizlenebilir olmasını tercih etmelisin bence.


  • oinone pe  (16.07.12 08:51:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.