[]

uydunet

soru başlıkta desek heralde anlaşılır? arkadaş, geçen gün buna abone olduk 1 mb sınırsız, wireless modem verdiler, öbür odadan doğru düzgün çekmiyor, dibine götürüyorsun full çekiyor gözüküyor ama google a bile zor giriyor, şaka mı bu.bilen eden varsa bunun bi çözümü olmalı söyleyiversin bi zahmet. şu mesajı bile zar zor yazıyorum vallaha.




 
bilgisayarınızın dell olma ihtimali var mıdır?


  • nickienick  (15.07.12 23:48:12) 
@nickienick bilgisayar acer aspire 6930g laptop


  • invicta  (15.07.12 23:49:55) 
acerlerle var mı bilmiyorum böyle bir sorunu ama benim de çok yavaştı. uydunet teknik servisi de çözemedi olayı. bilgisayarcı da yapamadı. dell bilgisayarlarla ilgili bir şey dediler. router aldım bir tane. öyle düzeldi. belki benzer bir sorundur.


  • nickienick  (15.07.12 23:52:45) 
router nedir, neden bi de router alıyoruz. bunun bi ayarı yok mu?


  • invicta  (16.07.12 00:04:24) 
teknik olarak ne yaptığını tam bilmiyorum. ekstra bir modem gibi kullanıyorsunuz diğer modeme bağlayarak. farklı bir ip kullanıyor sanırım. bilgisayarcılarda, teknosa filan gibi yerlerde bulunuyor kolaylıkla. benim kullandığım bu sanırım;

www.hepsiburada.com

tabi önce bir uydunet teknik servisi arayın, sorunu çözerler belki. ayrıca routerla uzakta çekmeme sorununu da çözebilirsiniz.
  • nickienick  (16.07.12 00:16:16) 
modem motorola antensiz mi?


  • infernal majesty  (16.07.12 00:26:41) 
@infernal majesty netmaster antenli.


  • invicta  (16.07.12 00:29:28) 
uydunet wireless sorunu diye bir sürü şe okudum. tek ortak noktaları netmaster modem kullanılması. yeni docsis 3.0'ları bilmem ama 2.0 olanlarda çekme sorunu var anladığım kadarıyla.


  • sutlu nescafe  (16.07.12 09:28:43) 
@sutlu nescafe bende okudum, hatta çözümünün olmadığını bile okudum, bu nasıl iştir arkadaş ya, internet hizmeti veriyorsun ama çekmiyor çekmeyen modem veriyorsun, çekmeyecek demiyorsun, ne yaptığın belli değil, böyle iş olur mu.


  • invicta  (16.07.12 17:37:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.