[]

ankarada içilecek mekan

öğrenciyiz bikaç arkadaş bi iş için geldik. işimizi hallettik yarın döneceğiz ve bugun biraz içmek istedik. şöyle hoş biyer var mı bildiğiniz?

birasının rakısının ucuz olması tercihimizdir?

fix menü de olabiir?

 
Kızılay'da Sakarya Caddesi'ne gidin. Konun Sokak da olabilir. Buralarda epeyce mekan var. Özellikle Sakarya Caddesi iyidir, öğrenci nüfusu orada takılır genellikle.


  • ahmetcan44  (15.07.12 18:22:44) 
entry'den hepiniz erkeksiniz gibi bir hava sezdim. pazar akşamı 3-4 erkek güzel bir yere almazlar zaten sizi. sakarya da gidin 50 yaşındaki amcaların rakı falan içitği yerler var. oralarda fix menülerde var. oralarda içersiniz.


  • bobinhoo  (15.07.12 18:26:35) 
evet 3 4 erkek takılacağız malesef. fakat fiyatlar nedir ona göre evde içme olayımız da olabilir


  • sibirya kurdum  (15.07.12 18:29:35) 
nefes diye bir yer var. orada 70lik rakı 80'di en son.


  • siradan bir adam  (15.07.12 18:36:01) 
duyurunun güncelliği kaçmış ama yanlış bilgi olmasın, pazar akşamı 3-4 erkeği güzel bir yere almazlar önermesi yanlış. alırlar efendim alırlar.


  • antonin artaud  (16.07.12 09:54:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.