[]

galaxy s2 mi yoksa...?

iphone'u konu dışı bırakıyoruz.
galaxy s2'den daha iyi olacak, kesinlikle tartışmasız olacak ama tabi, bir model var mı şuan? htc'de sony'de vs ?

yoksa yaklaşıklar mı?

edit: samsung modelleri de hariç

 
s3? galaxy nexus?
başka markanın soruyosun sanırım. htc one x falan var s2'den daha iyi, s3 ayarında. sony'nin falan android cihazlarına şahsen güvenmiyorum ben, ayrıca o aletlere update'ler de çok nadir geliyor. ben galaxy nexus'umda şu anda 4.1 kullanırken bir arkadaşım 2.3'te kaldı. önemli şeyler bunlar.

  • hjarteblod  (15.07.12 10:55:45) 
note tabiiki.


  • barky  (15.07.12 11:40:47) 
htc de en iyi one x , hatta belki şuan türkiyede satılan en iyi donanımlı cihaz.

galaxy s2nin üstünde ama daha htc one xden daha ucuz, htc one s var .

bana ikisinden birisini bedava veriyoruz seç birini deseler ( one s mi one x mi )

aradaki donanımsal farkın fazlalığını es geçip sırf tasarımı için one s derdim
  • utkucbkc  (15.07.12 12:10:10) 
sony xperia s ve xperia arc s android'in en iyi ürünleri.


  • gercekten mukemmel bir insan  (15.07.12 17:14:45) 
@gercekten mukemmel bir insan one x ve s3 varken nasıl en iyisi oluyor anlamadım ? :D


  • utkucbkc  (15.07.12 18:45:11) 
@utkucbkc hocam bir görünürde özellik var bir de icraatte ics ile beraber xperia s ve arc s müthiş akıcı hızlı, ayrıca tasarım ve malzeme kalitesi olarak da üstün samsung cep telefonu konusunda çok iyi gözükse de çok kalitesiz ve içi boş bir marka aslında one x ise arc s'ten üstün olmasına rağmen bir xperia s değil.


  • gercekten mukemmel bir insan  (15.07.12 20:18:16) 
@gercekten mukemmel bir insan samsung konusunda sana katılıyorum oyuncak gibi telefonlar. htc cihazlaro genelde metal tek parça oluyor, one s de öyle. xi hatırlayamıyorum.

tasarım kişiden kişiye değişir tabiki ama nexus s, galaxy nexus, htc ile birlikte çoğu xperianın tasarımları ve yazılım destekleri hoşuma gidiyor. ailk hma htc diyorum hep.
  • utkucbkc  (15.07.12 21:07:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.