[]

gına getiren hotmail spamları

2 aydır günde en az 10 tane inbox ve junk'a dağınık olarak geliyor. inbox'a gelenleri junk'a yolluyorum, junk'takileri raporluyorum hala geliyor. hep de aynı tür/yerden gelen spamlar bunlar. hesabımı kapatamam. ne yapsam?




 
hotmail'de filtre oluşturma varsa onu kullanarak sorunu çözebilirsin, yoksa gmail'de var.


  • edge_nabby  (25.10.08 07:49:12) 
o tür mail leri güvensiz olarak işaretleyince, bir daha aynı ardesten gelen mailler otomatik olarak siliniyor.


  • henry gale  (25.10.08 12:18:41) 
öncelikle (bkz: gkg/@fair) sonra da gmail kullanmanızı öneririm, spam filtresi çok başarılı.


  • dinomazu  (25.10.08 13:40:19) 
gmail kullan. uğraşma spamla junkla:)


  • hollowlife  (25.10.08 14:00:52) 
gmail hesabimi kimse bilmedigi halde bana nasil bu kadar cok reklam geliyor abi? ben de bunu sikistirayim araya, insanimsi'nin musaadesiyle.


  • osuruklu  (25.10.08 15:12:27) 
gmail'in spam filtresi başarılı evet. ayrıca kendin de filtre oluşturabiliyon. mesela bilmemne@bilmemne.com adresinden gelen bütün mail'leri spam kutusuna taşıtabiliyon. ya da bilmemne@bilmemne.com adresinden gelen ve içinde "Bilmemne'den Yeni Ürünler" yazısı içeren mailleri direkt çöpe gönder gibi filtre oluşturabiliyon.


  • edge_nabby  (25.10.08 21:53:57) 
@osuruklu: gmail zaten spamları kendi yolluyor diye biliyorum. hani reklam olayı. mailine ne kadar çeşitli konuyla alakalı mail geliyorsa spamların da o denli çok oluyor.


  • insanimsi  (26.10.08 11:47:15 ~ 11:48:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.