[]

hangi telefonu alsam?

şimdi efendim ingiltere'den bir adet bedava telefon getirtme şansım var. üstelik hangi telefonu istediğim de bana kalmış. hal böyle olunca seçim yapmak da zor oluyor. htc diomand ya da samsung omnia düşündümse de bir türlü karar veremedim htc touch hd çıkmış olsa onu alabilirdim ama htc touch pro'yu boyutları dolayısıyla kesinlikle düşünmüyorum. iphone istemediğim de kesin olarak bellidir herhalde. siz olsanız hangi telefonu alırdınız ve neden?

not 1: illa yukarıda yazdıklarım olacak diye bir şey yok, alternatiflere açığım.

not 2: ben olsam htc pro alır, satar samsung omnia alıp artan parayı yerim gibi fikirlere açık değilim.

 
ben omnia kullanıyorum cok memnunum .. bilgisayar yaniniz da gibi .
tum sevdigim mp3 ler, klipler, fotograflari attim.. opera ve explorer var.. msn var . dosya bile gonderdm msn den :) kalemi de var. o da kolaylk sagliyo :)

  • lady laura  (25.10.08 00:49:35) 
xda-developers.com sağolsun htc'lerde ev yapımı rom ve program desteği zibil gibi. o yüzden diamond memnun eder. touchflo arabirimi ve ekran hassasiyeti de güzel. omnia'yı hiç canlı görmediğim için bi yorum yapamayacağım ama ekran çözünürlüğünün az olması en kötü özelliği.

şu an piyasada kararsız kaldığın telefonlar dışında alınabilecek güzel bir şey yok zaten. nokia n96'dan falan uzak durmak gerek direkt.
  • hububrad  (25.10.08 01:13:28) 
bugün teknosada gezerken nokia e71'i inceledim biraz (bak sen). şahsen hoşuma gitti. ince, hafif, hızlı, kullanışlı. 8.6/10 puan verdim kendimce. bilmem tarzınıza uyar mı.


  • insanimsi  (25.10.08 02:06:01) 
bence "iphone almam" gibi bir önyargın olmasın. özellik olarak baktığında omnia daha üstün evet. ama eline alıp kullanımına bakmalısın. omnia'nın touchscreen'i acaba iphone'unki kadar hızlı cevap verebiliyo mu sana? menülerde gezerken kasıyo mu falan. bunlara da bak yani. sen sadece telefonların özelliklerine bakınca onların kullanım hissini anlayamazsın. ben iphone veya omnia kullanmıyorum ama 2sini de canlı olarak gördüm. iphone'un touchscreen'i daha iyimiş gibi geldi bana. telefonları eline alıp inceleme şansın varsa o şansı kullan derim.


  • edge_nabby  (25.10.08 04:50:42) 
omniayı tavsiye etmiyorum cep bilgisayarını bu konunda deneyimli markalardan almak daha mantıklı ben de htc touch diamond, hd ya da pro öneririm.


  • yuto  (25.10.08 10:07:36 ~ 10:07:52) 
samsung'un yeni çıkan innov8'e bi bak. i8510 olarakta geçiyo. kral telefondur.


  • etna  (25.10.08 10:56:30) 
samsung innov8 candır. kebabtır. şiştir.


  • ataturkiye  (25.10.08 12:28:29) 
cevap yazan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

@edge_nabby: iphone'u daha önce pek çok yerde dile getirilen eksileri dolayısıyla düşünmüyorum. çünkü bunlar önemli benim için.

@yuto: her ikisi de wmobile kullandığı ve omnia'nın donanım özellikleri daha iyi olduğu için omnia'dan yana kullanıyorum tercihimi. daha önce yazdığım gibi htc touch hd çıkmış ya da bir iki haftaya kadar uk'de çıkacak olsa hiç düşünmez, böyle bir başlığı da açmazdım.

@etna, @ataturkiye: innov8 şeklen beni hiç cezbetmedi. bazen estetik her şeyden önce gelebiliyor.

son olarak htc touch hd'de aklım kaldı diyor. benim gibi işi acele olmayanlara kesinlikle touch hd tavsiye ediyorum.
  • tannhauser  (26.10.08 10:35:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.