[]

Kilo verme

Hangi yöntemle, kaç haftada ne kadar kilo verdiniz?


Sigara kullandığımdan kahvaltı benim için zorunlu bir öğün. diyet ürünleriyle yaptığım kahvaltının ardından işe gidiyorum. öğlen sadece çorba içiyorum. ondan iki saat sonra bir meyve. işten çıkınca spora gidiyorum. yarım saat koşu, 10 dakika bisiklet, yüzlerce ters-düz mekik, 1-2 seans sauna ve ardından eve gelince de basit, sağlıklı bir şeyler yiyip ertesi güne uyanıyorum. evet kendimi daha sağlıklı hissediyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor. 4 kilo vermeme rağmen göbekte bir değişiklik yok. hatta bana kilo mu aldın diye soruyorlar deli oluyorum.

geçen gün arkadaşlar fasıl düzenlemişler, kırmadım gittim. hayvan gibi yedikten sonra mide kramplarıyla uğraştım durdum. tamam mideyi küçültmüşüz, ilk adım başarılı ama niye olmuyor?

durumumu biraz daha detaylandırayım. yaş 30'larda, kilo 85'ti 81 oldu, boy 1.76, cinsiyet erkek.

orta vadeli bir çare arıyorum. deneyimleriz benim deneyimime dönüşsün!

 
Gece birileri gizlice bir şeyler yediriyor olmasın?

O kadar spor ve düzenli beslenmeyle başarıya elbet ulaşacaksındır. 4 kiloyu ne kadar sürede verdin?
  • reyals  (14.07.12 17:45:55) 
Kasların eriyordur ya da su kaybediyorsundur.


  • coca--cola  (14.07.12 17:46:54) 
sadece az yemek mesele değil. öğünler arasında çok zaman olmayacak sık öğünlerde hafif yemelisin. göbek bir anda giden bişey değil zaten zamanda gerekiyor ki yaş da 30lardaymış o da süreyi biraz uzatabilir.


  • pelinn.  (14.07.12 18:34:16) 
dostum insülin direncin de olabilir, ya da guatr. bir doktora görün mutlaka.


  • coca--cola  (14.07.12 18:58:39) 
Tiroid probleminiz olup olmadığına mutlaka baktırın.


  • marcelle  (14.07.12 19:00:22) 
bence az yiyorsun. o da metabolizmayı yavaşlatıp kilo vermeyi engelleyen bir faktör.


  • katrinakibele  (15.07.12 13:57:36) 
beslenmeniz hatalarla dolu.

akşam ne yediğinizi yazmamışsınız ama, diğer kısımlarda hiç protein yemiyorsunuz.

diyet ürünleri+çorba+meyve

daha kötüsü olamazdı.

akşam yenen sağlıklı şeyler de kimbilir, nedir, belki nesfit falandır?

(bkz: dukan)
  • uyuyanadam  (16.07.12 04:10:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.