[]

antalya havalimanından konyaaltına nasıl gidilir?

portobello.com.tr den bilgilerine erişilebilen konyaaltı plajının üst tarafında kalan otele havaalanından nasıl gidilir? (taksi hariç, taksi ile gidilirse ne kadar tutar? yaklaşık 20km uzaklıktaymış)




 
havaş olmuyor mu?
taksiyle gitmeyin, taksi inanılmaz pahalı antalya'da. kilometre hesabı nedir bilmiyorum ama, gündüz tarifesi 40 lira verirsiniz sanırım en az...
edit: tramvay inşaatı dolayısıyla arapsaçına dönen trafiği de kattım işin içine, 40 lirayı az söylemişim gibi geldi..
  • kobuzchu kiz  (24.10.08 21:59:50 ~ 22:00:58) 
havaalanının dışına, alandan çıkan yolu ana alanya yoluna bağlayan köprülü kavşağa kadar yürürseniz,(1 km kadar)(üşenmezseniz, çok yükünüz yoksa) orda dolmuş son durağı var, 3-4 dolmuş durur hep. ordaki dolmuşlardan birine binip, gittiği yere göre 100.yıl ya da doğu garajında inip, 33a, 44, 65, 66, 81 nolu dolmuşa binerseniz porttobello'nun çok yakınından ya da önünden geçersiniz. ben ayrılmadan önce dolmuş 1,15 liraydı 1,5 sene kadar önce.
konyaaltına benden de selam söylerseniz, çok özledim.

  • geldiler  (24.10.08 22:59:49) 
önce havaş otobüsüne binip 5m migros'un önündeki kavşakta in ve taksi tut.. havaş 10 ytl + 15 (azami) taksi parası..


  • jirki  (23.12.08 17:14:59 ~ 17:15:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.