[]

biligisayarcı

Altta birisi sormuş bana aynısının Ankaralısı lazım (termal macun+ fan temizliği)
Bilgisayarımı tamirciye götürmek daha hiç nasip olmadı bu embesil soru o yüzden :) garanti maranti zaten bitti. Bu işi kim yapar? (hatta mümkünse bilgisayarı bırak pazartesi al filan demeden yapsın)



 
kendi bilmiyorsa yapamaz o işi. o macunu gider çimento gibi sürer falan olmaz o iş sakın kendin deneme.


  • neira  (14.07.12 10:27:32) 
www.youtube.com

fanıda önce elektrikli süpürge sonra kulak pamuğu ardından diş fırçasıyla girdin mi cillop gibi olur
  • allstar  (14.07.12 12:25:57) 
laptop açmaya yabancıysan denneme derim, geri toplayamayabilirsin. bilgisayarının parçalarının modellerini, özelliklerini falan not al vermeden önce, her ne kadar orada bırakmayacak olsanda nolacağı belli olmaz.


  • jedilance  (14.07.12 13:52:52) 
eger laptopsa ve fanin kendi ayri kapagi yoksa bence de deneme. cunku arkasinda yaklasik 20-25 tane vida var, bazi modellerde klavyeye varana kadar sokmek durumunda kaliyorsun. bazi vidalar digerlerinden farkli, ayni vidayla acmaya kalkisirsan basini siyirirsin. bunlar hep tecrübe :)


  • osuruklu  (14.07.12 16:33:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.