[]

memeye sahip olmak nasıl bir şey ?

tamam tamam klasik anladık .ciddi ciddi merak ediyorum bunu. öne doğru bir ağırlık olmuyor mu ya ? ya da ne bileyim bir iş falan yaparken biraz geride durmak falan ? memesini ölümüne sevenler var mıdır ki ?




 
pms zamanı çok acıyor, o can sıkıcı. yoksa güzel şeyler onlar, ben severim.


  • devilred  (14.07.12 01:58:39) 
sizin familya neydi? biz memeliler olarak gayet alışkınız aslında. ben hiç hissetmiyorum mesela. bizim familyanın dişilerinde biraz daha büyük olabiliyorlar onlarda da yadırganmıyor olsa gerek.


  • lunedor  (14.07.12 02:05:41) 
memesizken bir anda oluşmadı ki onlar. memeler çok zayıf bi bünyede aşırı büyük değilse ağırlık hissi vermez zaten.
severim ben de.

  • somethinginthewayshemoves  (14.07.12 02:05:57) 
ya bazı memeler görüyorum yemin ederim onları taşıyan kadına acıyorum. o gibiler beni düşünmeye sevk etti.


  • empty blank  (14.07.12 02:08:34) 
denise milani mesela yüzü yastığa değmiyordur bence.


  • zaraeta  (14.07.12 02:11:40) 
meme iyidir, büyüğü daha da iyidir, yeri gelir kafanı gömersin arasına yeri gelir başka şey koyarsın arasına:D


  • jet_ski_degil_at_ski  (14.07.12 02:41:27) 
Valla seven kadınlar çok var memelerini ama bence sevilesi bi tarafı yok. Cinsiyetimize özgü bişey olmasa, estetik olarak bu kadar değeri olmasa, memesiz olmayı yüz defa tercih ederim. Sebepler:(Küçük memeli kadınları hariç tutuyorum)

1-Koşamıyorum, her ortamda fiziksel aktivite yapamıyorum. Koşarken vs. zıplayan memeler, dikkat çekmenin ve insanı utandırmanın yanı sıra, can acıtıyor. Vücuduna bağlı ama büyük oranda bağımsız iki tane şey. Zıpladıkça kopacak gibi acıyor.
2-Aşırı terliyorum. Memelerin altı çok terliyor. Pişik, isilik hatta su toplaması tarzı şeyler yazın sürekli oluyor.
3-Sütyen hiç rahat bişey değil. Neredeyse tamamı lastikten oluşan bişeyi sürekli giyiyorsun. Sürekli vücudunun biyerlerinden sıkılıyorsun.
4-Sütyen giymezsen 1. madde geçerli. Hareket ederken rahat edemiyorsun. Koşarsan, zıplarsan canın yanıyor.
5-Rarhat uyku pozisyonu alamıyorum. Yüzüstü yatmayı seviyorum, yatamıyorum. Çok eziliyorlar, canım acıyor. Yan yatayım diyorum, önümde oluşturdukları çıkıntı kolumu önüme doğru getirmemi engelliyor, hazırolda durur gibi, kolumu vücudumun yanına, kalçama sabitlemekten başka çarem kalmıyor, tabi ki rahat edemiyorum. Sırt üstü yatayım diyorum, yatınca öne, boğazıma doğru gelip rahat nefes almamı engelliyorlar, yatamıyorum.
  • cereal killer  (14.07.12 18:05:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.