[]

Mehmet Topal ve Galatasaray Taraftarlığı

Arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama, hani bazı önemli futbolcular büyük klüplerden öyle veya böyle bir şekilde geçiş yapınca tepki çeker, forum ve sözlükler karışırdı, emre belezoğlu örneğindeki gibi..

Ama fenerbahçe mehmet topal'ı alınca galatasaray taraftarı pek sallamadı bu durumu gibi.. mehmet topal'a da tepki göstermediler vay efendim nasıl gidersin fbye gibi...

Hatta mehmet topal fb ye transfer olduğu zaman galatarasay transfer bile yapmamıştı, pasif durumdaydı. buna rağmen galatasaray taraftarı tepki vermedi bu transfere..

Siz bu durumu nasıl yorumluyor sunuz?

 
adam gidince sevinmiştik zaten, mehmet topal galatasaray'a bişi katmadı hiç. emre olayı farklı, tribünlerin benimsediği bir isimdi.

yarın arda fenere gitse yine ortalık karışır.
  • eyke  (14.07.12 01:30:37 ~ 01:32:03) 
altyapıdan çıkmış bit oyuncu değil. sonuçta bir sürü futbolcu var büyük takımlar içinde birbirine transfer olan. ortalığı karşıtıranlar daha çok "bizim çocuğumuz bu" denilen tipler oluyor...


  • ruhibirbanyo  (14.07.12 01:36:42) 
Mehmet Topal G.saray da iz bırakmamış bir futbolcuydu.Taraftarın gözünde bir Selçuk bir Melo kadar sempatisi yoktu.G.saray a gelen giden yüzlerce futbolcudan biri gözüyle bakılıyordu kendisine.

Aynı şeyler Colin Kazım için de gecerli.F.bahçeliler de özel bir yeri yoktu.G.saray a gidince tepki göstermediler.

Ama Emre öyle değil yıllarca herkes onu G.saraylı bildi.Aniden F.bahce ye gidince ve Fenerli old. ortaya cıkınca haliyle tepki gördü.
  • spesifikasyon  (14.07.12 01:42:37) 
m. topal geldiği, gittiği yere hiç laf söylemedi. ters konuşmadı. provakatif hareketlerde bulunamadı. çocukluktan fenerliydim zaten diyip göz boyamak istemedi.

bu adam her şeyden önce işini yapmaya odaklanmış birisi. yazılan çizilene göre mutlu da bir aile hayatı var. gitsin ve başarılı olsun yeni takımında.

bu transferde bizleri -gslileri- üzen tek nokta avrupaya gitmek için ücretinden fedakarlık yapan birisinin daha 1 sene geçmeden tekrar türkiye'ye dönmesi.

bak artı hanesine yazdıklarımın tam tersi emre'de vardı. doğuştan fenerliyim açıklamaları, provakasyonlar.. bir de emre sahada kendini kaybeden bir futbolcu. bunları da alt alta toplayınca işte ifrit olunan bir tip oluyor.

şöyle bir şey var mesela. nasıl tepki göstermezsin ki?
  • asilsiz suclama  (14.07.12 02:03:31) 
mehmet topal çanakkale dardanel'den adnan sezgin'in transferlerin son gününde mesai bitimine bir saat kala galatasaray'a transfer ettiği bir futbolcudur. kariyerinde galatasarayın klüp ve taraftar olarak etkisi de çok büyüktür. emre gibi tepki görmemiştir, çünkü sessiz sakin bir futbolcudur. işini yapar. galatasaray'da doğdum burda ölürüm tarzı söylemleri olmamıştır. sapla samanı birbirine karıştırıp taraftarı ateşlendirecek hareketler de yapmamıştır. taraftar da sessiz sakin izler transferini.


  • il padrino  (14.07.12 02:35:56 ~ 02:36:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.