[]

steam'den satın alınan oyunu işte indirip evde oynamak?

aramaya inandım fakat tatmin olmadım.

evimdeki bağlantı 1 mbit (öehh) iş yerinde 30 mbit'e yakın. şincik ben işteki bilgisayardan oyunu satın alsam, dvd'ye yazdırsam veyahut usb'ye, hdd'ye vs. atıp eve kursam nolur, var mı böyle bişiy? var galiba da nasıl tam olarak.

iş yerinde oyunu satın aldım. install dedim indirdi ve direk kurdu bilgisayara. sonra oyuna sağ tıklayıp bacup game diycez.

ee sonra nolacak? dvd ye yazdırıcaz diyelim. onu eve götürüp standart oyun kurar gibi kurucak mıyız? steam ile nasıl ilişkilenecek bu oyun?

 
aynen öyle olacak. steam her şeyi kendi halledecek.


  • bulmasi gercekten zor  (13.07.12 17:37:13) 
@bulmasi gercekten zor

peki steam aynı hesabın birden fazla bilgisayarda kullanılmasına kıl kapmayacak mı? hem işyerindeki bilgisayarda aynı kullanıcı adı üzerinde giriş yapıp oyunu kurucam hem de evde. o zaman ben bu hesabımı tüm arkadaşlarıma dağıtırım herkes oynar manasına mı geliyor?
  • mr rosebud  (13.07.12 17:43:09) 
elbette hayır. back up yaptığınız, daha doğrusu oyunun satın alındığı hesap ile oyunu oynayabilirsiniz ancak. örneğin x kullanıcı adlı hesabınıza yüklenen bu oyun, yine size ait olan y kullanıcı adlı farklı bir steam hesabında çalışmayacaktır. aynı hesabı istediğiniz sayıda farklı pc de kullanma imkanınız zaten mevcut. aksi hali düşünülemez bile.


  • bulmasi gercekten zor  (13.07.12 17:47:21) 
giriş yaptıktan sonra çıkmayacak mısın ?


  • saiko  (13.07.12 17:47:47) 
hesabı aynı anda 2 bilgisayarda kullanmanız mümkün değil. hesabınızı kullanmayacağınız zaman bir arkadaşınıza verebilirsiniz ama her başka yerden login olunduğunda mail'e tek kullanımlık kod geliyor, uğraşılmaz.

onun dışında backup aldığınız oyunu rahatlıkla kurarsınız ev bilgisayarınıza, hiç sorun olmaz.
  • montreal  (13.07.12 17:50:33 ~ 18:00:13) 
ayrıca bir oyunu aynı hesap üzerinden iki farklı pcde aynı anda açamazsınız. bununla birlikte bir hesap sadece bir pcde online olabilir.


  • bulmasi gercekten zor  (13.07.12 18:02:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.