[]

Interrail vize

interrail biletimizi alıp shengen'e vize başvurusunda bulunsak. Fakat reddedilsek, bilet piç mi olur? Reddedilmez miyiz yoksa bilet olduğundan?




 
"...bilet piç mi olur?"

olur. ancak belki iade ya da başka birisinin üstüne yapabilme gibi şanslarınız olabilir. en azından almış olmakla kalmazsınız. bunun için bilet şartlarını bilmek gerek, benim bildiğim bir konu değil.

"Reddedilmez miyiz yoksa bilet olduğundan?"

biletinizin olması reddedilmeyeceğiniz anlamına gelmez.
  • demcan  (13.07.12 13:29:52 ~ 13:37:38) 
bilet reddedilme ihtimalinizi düşürür, hatta otel rezervasyonlarınızı da ekleyin. olmadı booking.com dan avans istemeyen birkaç yerden rezervasyon yapın, sonra iptal ettirirsiniz.
mümkün olduğunca çok belge sunmak lazım vizede
daha önce alınmış pasaport vize vs varsa referans kabul edilebilir
ilave olarak da ülkeye ya da ülkelere sadece turistik maksatlı gittiğinizi, türkiyeye mutlak suretle geri dönmeniz gerektiğini ve finansal gücünüzün de bu seyahati karşılamaya yettiğine dair ne kadar bilgi belge sunarsanız avantajınız artar
  • sli  (13.07.12 13:49:34) 
bir turizm ofisine verip onlarin almasini iste. biraz odeme yapican tabii. boylece bileti almana gerek kalmaz vizeden once. onlar tum revervasyonlari halleder, hem de 99% vizeyi alirlar


  • eskarina  (13.07.12 13:52:41) 
eğer öğrenciyseniz genellikle reddetmiyorlar. akademik takviminizi de ekleyin belgeler arasında. arkadaşın dediği gibi booking'ten rezervasyon yaptırın. dikkat edin ama ücretsiz rezervasyon yapabileceğiniz otelleri seçin. iptal ettiğinizde para ödemezsiniz. büyük ihtimalle iyi bir seyahat planı çıkartırsanız vize kolay alırsınız.


  • şatodakiyabancısın  (13.07.12 14:49:55) 
vizeden red yediğinizde bileti iade ediyorsunuz. belli zamanı var, tam bilmiyorum. biletinizin başlangıç gününden itibaren x gün varsa %10'u, y gün varsa %30'unu kesiyorlar, geri kalanını iade ediyorlar.


  • artikbenimdebirvolvomvar  (13.07.12 17:18:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.