[]

xperia neo v mi xperia ray mi?

selamlar, her ikisi de aynı fiyatta ama ebatları özellikleri bakımından farklılıklar gösteren bu iki telefondan hangisini önerirsiniz?




 
ben de o ikilemde kalmıstım , neo v kullanıyorum . memnunum gayeti tavsiye ederim


  • squeeze  (13.07.12 12:48:24) 
neo v


  • empty blank  (13.07.12 13:27:23) 
öncelikle farkları telefon hafızaları.

neo V'de 1GHz İşlemci , 320 MB Dahili Hafıza varken Ray'de 1 GB Dahili Hafıza - 1GHz İşlemci var. bir de ray'in ekranı daha ufak . ray biraz daha kadına yakışır sanki. ben her ikisini de yakından gördüm, elime alıp baktım.imkanınız varsa (teknosa media marktv.b) bir yerde yakından bakın.

kamera çözünürlükleri de farklı. neov 5mp iken ray 8.1 mp. ancak her şekilde sony cybershot teknolojisi olduğu için 5 mp de yeterli görüntü kalitesini sağlıyor. (bende sony var, 3,2 kamerası pek çok marka telefonun 5 mp kamerasından daha üstün. cybershot farkı)

ama erkekseniz kesinlikle neo V'yi
kadınsanız ray'i
cinsiyete gerek yok illa da ekranı büyük olsun derseniz yine neo V'yi öneririm.

(neo v bizzat denenmiştir.)
  • balik kraker  (13.07.12 14:18:02) 
@balik kraker evet ray biraz daha zarif ve kibar gözüktüğünden kadınlarda daha şık durur gibi ama benim de gerçekten telefona benzemesi, inceliği, sadece 100 gr olması ve daha prestijli durması bakımından hoşuma gitmişti. neo v de çok güzel hem tasarımı hem kendisi ama cebe sığar mı, kullanışlı mı, ergonomik mi gibi düşüncelerim var. tepsi gibi telefonlara gıcığım biraz da ayrıca büyük ekranların şarjı da daha az gidiyor o yüzden de ray öne çıkıyor. pöff ya ne bileyim.


  • invicta  (13.07.12 14:46:02) 
ray'e 800 tl vercekssen 850 tl ye xperia u al. sony hem. ericsson yok artık ya.


  • empty blank  (13.07.12 17:51:22) 
ray in kamerasında exmor sensör var.Loş ortamlarda biraz daha iyi fotoğraflar çekebiliyorsunuz.Ray biraz daha karizmatik duruyor neo ya göre.Ben ray i öneririm.


  • usestripy  (13.07.12 21:17:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.