[]

Yurtdışına ÇIkar İken

Pasaport vize otel motel herşeyimizi ayarladık , kaldı ince işler.

1 - Eşimle birlikte çıkıyoruz , evlilik cüzdanını yanımıza almamız gerekir mi ?

2 - Avrupa içi Ryanair kullanıcaz , biliyorsunuz bagajı yanımıza almak zorundayız , Türkiye den de Pegasus ile çıkacağız , sorum şu : lens solusyonu , deodorant , parfüm konularında nasıl davranacağız ? Alamaz mıyız uçağa ?

3 - İtalya dan giriş yapacağız , pasaport polisi , " otel rezervasyonu , sigorta , dönüş bileti " haricinde birşey görmek isteyebilir mi?

4 - Başka yapmamız ya da bilmemiz gereken birşeyler var mı?

Teşekkür ederim.

 
1. alın lazım olursa niye almadık lan dersiniz.
2. aynı sıvı kuralları geçerli.
3. bilmiyorum.
4. e yok. kalanı tecrübe zaten.
  • ben smyrna  (13.07.12 12:25:12) 
2. eğer onları uçağa yanınızda sokmak istiyorsanız alamazsınız. check-in'e vermek için parasını ödediyseniz oraya koyabilirsiniz.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (13.07.12 12:27:00) 
italyan polisi baya gevşek diye biliyorum. saydıklarınızı bile istemeyebilirler, neticede size vize daha yetkili bir makam tarafından verilmiş ve çıktığınız ülkede de kontrolü geçip gitmişsiniz italya'ya.

ama yine de hiç o taraflara gitmediğimi belirteyim, sadece aldığım duyumlar böyle. yarın polonya'ya gidiyordum ben de ama reddetmişler başvuruyu hehe
  • der meister  (13.07.12 12:29:02 ~ 12:29:32) 
2- Ben bu işi anlamadım arkadaş , lens suyunu nereye koyayım , uçağa bagaj vermeyeceğim , 50 € istiyor herif , lens suyu için neden vereyim o parayı. Parfümü deodorantı anladım da , ne boktan mevzuatmış.


  • expansion pack  (13.07.12 12:30:17) 
hocam eğer 100ml'nin altındaysa, havalimanından aldığınız özel poşetlere koyarak uçağa sokabilirsiniz o tarz şeyleri.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (13.07.12 12:32:32) 
pasaport polisi pasaporttan baska birsey istemey.

lens solusyonu icin, kucuk boylarindan al yada kucuk bir siseye koy. sinir 100 ml

bknz www.bridalbuds.com

bknz images.suite101.com
  • eskarina  (13.07.12 12:33:17 ~ 12:36:29) 
pasaport kontrolden önce yurt dışı çıkış harcını (15 tl) ödeyin.


  • merhum  (13.07.12 12:57:28 ~ 16:59:52) 
hani su kitli buzdolabi posetleri var ya seffaf plastikten, yaniniza alin iki tane. 100 ml ye kadar sivi izin veriliyor. bir de unutmayin sivinin kutusu maksimum 100 ml olacak yani dibinde 100ml kalmis ama kabi atiyorum 250 ml olan bisey olamaz. eger kullanmaniz gereken bir ilac var ise, receteyi yaninizda goturmeniz halinde daha buyuk sivi kabindaki ilaci tasiyabiliyorsunuz. onun disinda hepsi 100 ml olan farkli ambalajlardaki bu urunleri plastik kitli posetin icine atiyorsunuz, yani sigmazsa hepsi bir ucuncu poset gerekebilir.
donus biletinin ciktisi onemli.
yurtdisi cikis harcini unutmayin, pasaport kuyrugu turkiyeden cikista genelde kalabalik oluyor. siraya girdikten sonra hatirlarsaniz sinir olursunuz.
  • mavicorap  (13.07.12 14:51:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.