[]

erdek ile ilgili bir kaç soru

şimdi bursadan haftasonu denize girmelik olarak gidilecek yer bakınıyorduk 3 arkadaş dedik erdeğe kaçalım hiç gitmedik güzel yer felan diyorlar ama bilmiyoruz gerçi neyse bir kaç sorum var bununla ilgili

1 nasıl bir yerdir bursadan 130 km gitmeye değer mi ?
2 bölgenin fiyatları nasıldır adamı s.kmeye çalışır şekilde mi ? yoksa normal denizlik bölge gibi mi ?
3 cumartesi akşam yola çıkacagız yani geceyi orada geçirecegiz apart günlük ev v.s bulabilirmiyiz fiyatları nedir veya şöyle ucuz yollu bir yer biliyorsanız önerirmisiniz
4 olmadı gece dışarıda uyuyabilirmiyiz ?
5 özellikle şurası iyidir oraya gidin diyebileceğiniz yer var mı ?
ve aklıma gelmeyen bilimum şey

teşekkürler sagolun

 
çocukken çok giderdik erdeğe, fena yer değil ama ufaktan ufaktan kirlenmeye başlamıştı denizi. kurbağalıdere tarafı güzel (tiyatronun orası), bir de diğer tarafta bir yer daha vardı c ile başlıyordu sanırım ismi, denizi sığ ama daha temizdi. ocaklar diye bir köyü var bir de, oranın da denizi fena değildi.

pansiyon, otel falan var rahat kalırsınız. çok fazla turist, müşteri sikme odaklı bir yer de değil. atari salonu vardı bir de ahah duruyor mudur acaba hala çarşının içinde. ama biraz daha yol yaparız diyorsanız ayvalık'a, sarımsaklı'ya falan kaçın güzel oralar da.
  • astaroth  (13.07.12 12:53:47) 
elbette gitmeye değer ama bu aralar yine çok kalabalıktır. istanbul ve bursa'dan çok kişi geliyor haftasonları. çok pahalı bir yer değil ama oradaki esnaflar da sadece yazın iş yapabildikleri için şartları zorluyorlardır tabii. çocukluğumun ve gençliğimin tüm yazları orada geçti ancak 3 senedir gidemiyorum. ucuz yollu bir yer öneremem ama günübirlik kiralık evler oluyordu. gece dışarıda da uyursunuz da uyumayın niye uyuyasınız? motel ayarlayın en kötü, o kadar adamsınız.

astaroth'un bahsettiği yer de cura. erdek'in en uç noktası, güneşin batışının da en güzel izlendiği yer.
  • ufukcel  (13.07.12 13:02:26) 
erdek'te indiğimiz gibi bir adam gördüydüm, kiralık ev var, boş pansiyon var diyen.
köylerde geceliği 80 liraya evlerini kiraya verenler var. o 80 lirada evin gecelik fiyatıydı, adam başı ücreti değil.
özellikle köylerde her evin dışında boş pansiyon falan yazıyor.
ucuza kalırsınız, yerde bulursunuz.
daha bir hafta önce oradaydım.
  • sekilci zihniyet  (13.07.12 13:28:41) 
merhaba dostum, eğer erdeğe kadar gelceksen merkezine değilde köyüne git derim. ben yıllardır büyükova köyüne gittim dayımın ve amcamın pansiyonu var ama dolu bu aralar ama kalcak yer bulunur zaten birisine sorsan başkasına yönlendirir.

denizi doğası falanı filanı 10 numara bir yer.. merkezden sonra 40 dakka filan tutar en fazla...
  • allahinadiylaoku  (13.07.12 13:45:35) 
arkadaşlar çok sagolun genel anlamda merkez harici yerlere gitmeyi öneriyorsunuz ona uyacagım birde sanırım cura çekici geldi oraya gidecegiz. gecelik kalma olayı da iyimiş güzel sagolun valla :)


  • exodia  (13.07.12 14:11:30) 
130 km gitmeye değer,fiyatlar normal,şu aralar çok kalabalık değil yer bulursunuz, gece dısarıda uyuyabılırsın guvenli olur ama nerde uyursun bilemem.. benim dükkanın önüünden geçip gitçeksiniz, gelin soğuk limonata ısmarlayayım :D


  • gadlemler  (13.07.12 18:18:33) 
tüh kaçırmışız miss gibi limonata fırsatını, ocakların çıkışında paradise diye bir mekana gittik tanıdığın tanıdığının yeriymiş plajında cadır kurmaya izin verdi oldukça iyiydi marmarada ne güzel denizler varmış dedim erdeğin içine de gittim dönerken güzel yerdi artık 2 haftada 1 atlayıp gitmeyi planlıyorum. kısaca okuyan v.s varsa gitsin sadece pazar dönerken dehşet bir trafik vardı dönüş saatini iyi ayarlamak gerekiyor.


  • exodia  (16.07.12 14:18:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.