[]

Sorum Bankacılara yada Kredi Çekenlere

Şimdi bizim kredi skorumuz oluyormuş, ve her bankanın kredi verme limiti farklı skor değeri için oluyormuş, hangi banka hangi skora kredi verir, ve kredi skorumuzu nasıl öğrenebiliriz? Bir de kredi skorumuz kötüyse kredi limitinin altındaysa arttırmak için ne yapabiliriz?




 
bu tamamen senin daha önce çektiğin kredileri ve kullandıgın kredi kartlarını zamanında ödeme ile alakalı


  • seyyar satıcı  (13.07.12 11:02:45) 
adınızın bu sistemde aratılması bile skorunuzu aşağıya çeker.

düzenli kredi ve kredi kartı ödemeleri skorunuzu artırırken bunlardaki aksama da skorunuzu düşürür.

bunlar kredi değerlendirmenizin objektif tarafı olsa da şube onay limitleri kapsamında şube müdürünün subjektif değerlendirmesi de en az bunun kadar etkilidir.
  • sli  (13.07.12 11:27:10) 
öyle bir şey var sanırım çünkü babam farklı bankalardan krediler kullanmakta.
bir banka bir seferinde "x bey tüm bankalardan toplam kullandığınız kredi tutarı y olmuş, size şu kadardan fazla para veremeyiz, z tutarını aşamazsınız" demişler.

  • 9kuyruklukedi  (13.07.12 11:39:12) 
Bank Pozitiften Altta ki Linkten Kayıt Olarak Hemen Yanıtını Alabilirsin :

proad.directtrack.com
  • white35  (29.11.12 17:02:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.