[]

diş hekimi ağzıma etti. yaşayacak mıyım ?

dişim yemek yeyince ağrıyor diye gittim özel bir dişçiye. başladı laf sokmaları. sonra aynayla gösterdi dişlerimin arasında koca koca delikler var. vurdu damaktan iğneyi uyuşturdu, sinirleri çıkardı. cumartesi gel dedi. ilaç falan koydu oraya.

önceden sadece yemek yerken ağrıyordu şimdi ağrıdan duramıyorum. koca koca diş sallanıyor. beklemesem mi cumartesiyi ? ya da bu adam n'apcak bana fikri olan var mı ?

edit: diş hekimi diye düzelttim. pardon.

 
beklemeyip ne yapacaksın sallanan dişleri mi çıkaracaksın? bekle bi bildiği vardır.


  • hurma  (13.07.12 02:11:16) 
(bkz: kanal tedavisi)
sinirleri alacak ve artık dişlerin hiç ağrımayacak, şirinleri bile görebileceksin belki.

  • lunedor  (13.07.12 02:11:49) 
belki o bir şeyler yapar,anormal bir durum mu oluştu acaba diye merak ettim.


  • empty blank  (13.07.12 02:11:55) 
dişçi dersen başka fantezilere de açık ol. diş hekimi diycen. neyse sinirleri nasıl çıkarttı lan ? emin misin sinir olduğuna ? neye benziyorlar nasıl bir şeyler. helal olsun o hekime


  • uykusuz her gece  (13.07.12 02:14:50) 
cure dö şanel.


  • hope ender  (13.07.12 02:16:45) 
kanal tedavisi ise sinirleri öldürmek için ilaç koyuyor ve bu süreçte ağrı vs çok normal, bilgin olsun.


  • lunedor  (13.07.12 02:17:03) 
disci degil dis hekimi.bu konuda cok hassaslar lutfen :)

normal bir durumdur,arayin yine de cok agridigini filan soyleyin belki ilac filan verirler..5 yil bosuna okumus olamaz biliyor da boyle yapmistir.buyuk ihtimalle kanal tedavisi uygulayacaktir.sinirleri alacaklardir.
  • fraise  (13.07.12 02:19:01 ~ 03:31:51) 
uyuşturdu sonra ufak bir iğne aldı eline. onu sokuyor diş etine altından tornavida gibi kıvırıyor sonra çekiyor sinir geliyor. sinir bunlar dedi. tel şehriye gibiler valla. ama o kadar uzun değiller.


  • empty blank  (13.07.12 02:19:35) 
tedaviden sonra bambık gibi olur ağzın ağrı sızı kalmaz.


  • saiko  (13.07.12 02:22:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.