[]

hangi elektro gitarı almalı

şimdi arkadaşlar elektro gitar almayı düşünen bi arkadaşım var. bi kaç model arasında kararsız kaldı. olaydan anlayanlar bi tavsiye verirse seviniriz. üst limit 600 tl ama güzel bişey olabilirse artma ihtimali var. şu an düşündükleri şu modeller bunlar dışında da aklınıza bişi gelirse onlara da açığız.

urun.gittigidiyor.com

urun.gittigidiyor.com

urun.gittigidiyor.com

urun.gittigidiyor.com

 
Yeni başlayanlara en ucuz en dandik gitarı alıp ton kavramı oluşana kadar onu kullanmasını öneriyorum fakat illa böyle yapmama düşüncesindeyse şuna bakmalı bence:

www.mydukkan.com
  • barky  (12.07.12 23:03:17) 
mydukkandan alsa daha iyi olur bence. www.mydukkan.com bunu severim ben.


  • Dalek  (12.07.12 23:03:23) 
yeni başlayan birisi değil ama profesyonel de değil arada kendi halinde çalan birisi


  • bebek terlik  (12.07.12 23:09:22) 
Eh o zaman gitsin bi müzik markete denesin ton kavramı oluşmuştur kafasında. kulağına hoş gelen ve klavyesini rahat bulduğu gitarı alsın. gitarı denemeden gitar mı alınırmış...


  • barky  (12.07.12 23:11:54) 
marmara ereğli de oturuyor yakın bi yerde alabileceği bi yer olmadığından zaten internetten bakıyordu


  • bebek terlik  (12.07.12 23:15:48) 
  • milistroke  (12.07.12 23:16:29 ~ 23:17:35) 
benim ilk gitarım ibanez grg170 dx ti bence ondan alsın... hiç bir şekilde üzmez satmak isterse satmasıda kolay olur. mydukkan ı tavsiye ederim..


  • allahinadiylaoku  (13.07.12 00:10:22) 
1-başlangıç seti almasın
2-ucuz bir şey almasın, yanlış seslerle kulağını yanlış eğitir, klavyesi kötü olur çalamaz yeteneksiz olduğunu düşünür bırakır vs vs
3-600 liraya ikinci el temiz bir gitar alsın, sıfırı 1000 lira olan bi gitar falan alabilir.
4-öyle netten bakmakla gitar alınmaz, aynı model olan iki gitar bile birbirinden farklı ağırlık, ağırlık merkezi, klavye düzgünlüğü gibi özelliklere sahip olabilir; gitar deneyerek alınır.
5-kendisini ibanez, fender vs ünlü markalarla kısıtlamasın, mesela cort da çok iyi gitarlar yapıyor hem de daha ucuza, bu arada ibanezlerin cort fabrikasından çıktığını belirteyim.
6-aldığı gitarın sap ayarı, entonasyon vs ayarlarının yapıldığından emin olsun.
  • r_u_h  (13.07.12 03:31:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.