[]

Dişler Hakkında

yaş 25 oldu, şimdi çocukluğumdan beri tırstığım için bu yaşa geldim daha hiç diş hekimine gitmedim. Azı dişlerimde çürük var, soğuk bişey yeyince sızlıyor çok feci. bi tanesinin yarısı kırıldı hatta. bunların çekilmesi mi gerekiyor.sigara içtiğim için de sarardılar, temizletmek de istiyorum. diş çektirmek, dolgu yaptırmak, diş temizletmek ne kadar ücret olarak?

bir de ön dişlerimin arasında da biraz boşluk var. hatta 2 tanesi de biraz uzun gibi. yemek yerken devamlı bişeyler kısıyor ve görüntü olarak ta hoşlaşmıyorum. bunun için nasıl bi tedavi uygulanabilir. dişe tel falan takmadan bi çözümü var mı? ne kadar sürer, ne kadara patlar?

devlet hastanesine güvenemiyorum, dentistanbula falan gideyim diyorum. ayrıyetten önerebileceğiniz diş hekimi var mı uygun fiyatlarda?

 
kırılan kanal tedavisine gidebilir.
diğerleri çürüğün boyutuna göre dolgu ya da kanal tedavisi.

  • baldur  (12.07.12 21:09:40) 
bırak yahu dentistanbulla falan uğraşma. 2 katına mal olur normal bir yerde yaptıracağın işlemlerin.

bir hekim önerebilirim, maltepede yalnız.
  • girl in a coma  (12.07.12 21:10:46) 
böyle bir ağız için ortalama bir fiyat doğru düzgün bir şey istiyorsan 10 ila 50 milyar arasında bir fiyattır. şaka yapmıyorum, dişhekimi ağzındna söylüyorum bizzat.


  • sizofren dedigin psikopat degil ki  (12.07.12 21:26:41) 
@sdpdk naptın hocam sen ya :)


  • contavolta  (12.07.12 21:37:54) 
12 tane azı dişe kanal tedavisi yapılsa bile 300 liradan 3600 lira etmiyor mu? en az 10 bin tl'yi nasıl buldun?
diş taşı temizliği 100 tl diyelim.
bleaching 600 lira diyelim.
gene etti sadece 4300 tl.
  • baldur  (12.07.12 21:45:13 ~ 21:45:36) 
10-50 bin arası diyen arkadaş oldukça abartmış. türkiye'nin en pahalı diş hekimi kimdir bilmiyorum ama bu işlemler için onca parayı alıyorsa -paran çok değilse- yaklaşma ona. ayrıca dentistanbul'a gitmek de gereksiz masraf bence.
bir de bu işlemler zaman alır ve defalarca gitmen gerekir. sana yakın olanlar arasında iyi bir yer bulman hayrına olur diye düşünmekteyim. bu sıcakta yollarda heba olma.
istersen yakın olduğun ilçeleri söyle, ona göre tavsiye yapılsın.
devlet hastanelerine de diş konusunda güvenme, evet. hele ki korkudan dolayı ilk kez gideceksen.
  • dento  (12.07.12 22:23:58) 
işyerim maslakta, evim 4. leventte. levent, beşiktaş,mecidyeköy,maslak civarı eli hafif bi dişçi varsa önerileriniz bekliyorum o zaman


  • contavolta  (12.07.12 23:26:07) 
diş hekimi olan annem öyle dedi vallaha ön dişdeki ayrıkları da hesaba katarak. abartmadığını iddaa ediyor ısrarla. ben onun yalancısıyım vurmayınız


  • sizofren dedigin psikopat degil ki  (13.07.12 01:30:27) 
çok yakın bir arkadaşımın mecidiyeköy'de diş kliniği var;

www.dentagra.com

muayene ücretsiz.
  • holy diver  (13.07.12 13:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.