[]

samsung galaxy w magazalar arasi fiyat farki

merhabalar

smartphone'a para baymayi kafayi koydugum su gunlerde kendimi zor sakinlestiriyorum. akilli bir alisveris yapmak istiyorum. simdi en son olarak samsung galaxy w'da karar kildim. bu telefonu alacagim. oncelikle internetten alisveris yapmak istemiyorum. bu knuda eski kafa dusunuyorum cok. icime sinmiyor naparsam yapayim.

o yuzden teknoloji magazalarindan alacagim. bildigim 5 teknoloji magazasi var. teknosa , bimeks , vatan , saturn , media markt.

saturn ve media markt'in internet sitelerinden fiyat alamadim. gostermiyorlar nedense. digerlerinde de fiyat su sekilde;

teknosa----799tl

www.teknosa.com

bimeks-----788tl

www.bimeks.com.tr

vatan----729tl

www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/samsung-sam_gt-i8150fkatur-i8150-galaxy-w-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=57391

dedigim gibi digerlerine ise bakamiyoruz. izmir'de bornova'da oturuyorum. saturn gaziemir'de , mediamarkt ise balcova'da. bilmeyenler icin iki semt de bornova'ya gore sehrin diger ucu.

neyse , bu fiyat farkliligi nedendir?? vatan'da fiyat digerlerine gore daha uygun. ee neden daha uygun. bir ucuz etin yahnisi durumu olmasin?? guvenilirligi falan nedir??? yoksa guvenilir diye teknosa'ya 800 lira mi odemeliyim?? sizce saturn ve media markt'ta durum nasildir?? daha ucuza bulabilme ihtimalim varsa bi gidip gezmeyi dusunuyorum.

var mi verebileceginiz bir tavsiye??

not: nakit alacagim.

not2: cikmak zorundayim , cevaplar tiklenecektir.

 
saturn ü de gez, mediamarkt i da gez ama vatanın fiyat uygun bence alınabilir.


  • contavolta  (12.07.12 20:23:26) 
fiyat farkı normal. piyasa hep öyle. 1000 lirada 100-150 lira farklar oluşabiliyor.

teknosa büyük bi indirim yapmadığı sürece genelde en pahalıdır. tanınırlık yüzünden ama bi numarası yok halbuki.

cimri.com'a göre en ucuz fiyat 685 lira. şehrin öbür ucuna da gitseniz çok farklı olmaz bence. gerçi her türlü evinizden çıkacaksınız o da ayrı konu.

vatan'la internetten aldığım bi ürün yüzünden müşteri hizmetleriyle çok sorun yaşadım ama bağıra çağıra hallettim sorunu. doğrudan mağazadan alınca yüz yüze kavga edilebilir. yine de güvenilmez bi yer değil tabi.
  • sanal uyku  (12.07.12 20:36:06) 
Eski kafalı olmaya gerek yok. Eski kafalı adam kazık yer. Boş yere hem de.

Fiyat farkları birçok şeyden kaynaklanabiliyor. Reyon, ışıklandırma-sergileme, görevli personel, nakliyat, depo... vs. gibi şeyler ürünün fiyatına etki ediyor. İnternet alışverişinde ürünler bu tür şeylerden muaf oluyorlar. Bu da son kullanıcıya indirimli fiyat olarak yansıyor.
  • ahmetcan44  (13.07.12 01:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.