[]

anneyi yemeğe götürme (ankara)

annem geldi dün, bugün dışarda yemek yiyelim dedik. kızılay'da nereye götürebilirim? yemek yiyip kalkacağız öyle oturmak değil niyetimiz, karnımızı doyuralım yeter.




 
duveroglu var bu sakaryaya giriste cicekcilerin oıldugu yere. fantasyland'in yanı. vedat milorcugum de begenmisti güzel döneri falan. fiyatlar da abartı değil. gidilebilir


  • theperfectman  (12.07.12 13:42:51) 
yükselle karanfilin kesiştiği köşede olimpiyatçi bi adamın lokantası vardı, adını hatırlayamadım şimdi ya. neyse idare ederdi oda. karanfilde ata iskender vardı o da fena değil. meşrutiyette hd iskender şubesi var, o da bildiğin hd iskender. dediğin tarife göre en uygun yer bence hd iskender, enazından biraz daha sakin oluyor, kızılayda o hengamenin içinde bir de yemek yerken boğulmayın. ama bazıları da ondan zevk alır, kalabalığın dinamizmi hoşunuza gidiyorsa da o olimpiyatçı iyi olur. ha bu arada sakaryada can balık vardı balık ekmeği güzeldi, orayı da önerebilirim. sakaryada hosta vs gibi dönerciler piknikçiler de var. çiçekçilerin olduğu sokakta eski tip bir yer vardı ora da fena değildi aslında, gazi antepli tatlı ve kebap yapıyordu oraya da bakabilirsiniz.


  • k4l3m  (12.07.12 13:48:01) 
ha hatırladım o olimpiyatçı dediğim tevfik kıştı. sanırım benim dediğim kebapçı da theperfectman'ın dediği yer.


  • k4l3m  (12.07.12 13:51:57) 
Demirtepe den eski maltepe pazarından anıtkabir e giderken tam dönüşte meşhur bir lokanta vardı adını unuttum bilenler yazsın :)

www.eksisozluk.com

buldum düveroğlu
  • gostak  (12.07.12 15:14:10 ~ 15:40:30) 
karacaoglu. zafer carsisi'nin arkasinda(idi).


  • fdegir  (12.07.12 15:30:34) 
bursa çam. vasatın üstü. geç bi cevap ama, fikir olsun. karanfil'de, mcdonalds'ın karşısında.


  • njtbcrn  (13.07.12 01:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.