[]

Kredi kartı nasıl bir şey

Hiç kredi kartım olmadığı için bilmiyorum. Satın aldığımız şeyler dışında banka kredi kartından bir ücret falan kesiyor mu?




 
evet kesiyor. aidat kesiyor.


  • baldur  (11.07.12 21:40:27 ~ 21:40:41) 
yıllık kart ücreti diye birşey var. kesiyorlar içinden. öğrenciler için olan kredi kartlarında kart ücreti olmuyor genelde. türkiye'deki öğrenci için çıkarılan kartlardan emin değilim.


  • ermanen  (11.07.12 21:45:45) 
zamanında kulaklık almak için çıkarmıştım bir tane. kulaklık aldım almasına ama hala borç ödüyorum. acayip bişi ya. oturduğun yerden istediğini alıp sonraki hesap kesim tarihine kadar ödemiyorsun. sonra birikiyor birikiyor elinde patlıyor.

öğrenci kredi kartlarından aidat kesilmiyor.
  • empty blank  (11.07.12 22:07:55) 
almak gibi bir hata yapma. hayatım boyunca çıkarmayacam diye söz vermiştim. zorunlu olarak 15bin kredi çekmem gerekiyordu. kredi notu ve kredi kartı olmayana da kredi zor veriliyor. kredi kartı almam şartıyla krediyi aldım. şimdi hem kredi borcum var, 4 bin de kredi kartı borcum var. anlamıyorsun, bir şekilde harcıyorsun, bir şekilde ödeyemiyorsun. çıkarttığın ilk dönemler seni vezir eder, 1-2 sene sonra da rezil eder.


  • burty  (11.07.12 22:30:57 ~ 22:31:56) 
cebinde olmayan parayı kolaylıkla harcamanı sağlayıp seni bankaya borçlandıran bir sistem.

hesabını çok iyi yapan insan için kredi kartı zor zamanlarda bulunmaz nimet. ama cebindeki kartın rehavetine kapılıp nasıl ödeyeceğini planlıyamıyor isen tam bir baş belası olacaktır sana.
  • orpheus  (11.07.12 22:47:40) 
limitini, hesap kesim tarihini düzgün ayarladıktan ve internetten takibini yaptıktan sonra şeytan icadı olmaktan çıkıyor. irade ve içinde bulunduğun durum da önemli tabi. 8 senedir kullanıyorum, nakit taşıma olayımı neredeyse sıfırladı.


  • nick blender  (11.07.12 23:06:05) 
günümüzde kredi kartı gerek kullanım kolaylığı olsun, gerek işlevselliği olsun birçok kolaylık sağlamakta. hangi kredi kartı bize ne gibi avantajlar sağlıyor, kredi kartlarının özellikleri, kullanım şekilleri ve getirdiği ekstra avantajları www.kredikarti.gen.tr bloğundan inceleyerek öğrenebilirsiniz.


  • cohencohen  (21.12.19 19:54:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.